Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbe45

sposób na oszczedzanie??

Polecane posty

Gość bejbe45

jestem strasznie rozrzutna, dajcie mi jakis sposob na oszczedzanie :((( czy dobrym pomyslem jest konto oszczednosciowe? jesli tak to jakie? jakie inne macie pomysly?

Gość gość
wszystkie konta oszczędnościowe, których reklamy się tutaj pojawią są najgorszym z możliwych wyborów jako, że dobrego produktu nie musi się reklamować spamując na forum. a jeśli chodzi o samo oszczędzanie, to sprawa jest prosta - wystarczy kupować mniej lub taniej

Gość Olga009
Najlepiej oszczędzaj systematycznie. Mój sposób - odkładam co miesiąc 500 zł z mojej pensji na rachunek oszczędnościowy. Nie ruszam tej kasy, chyba, że mam bardzo pilny i nieprzewidziany wydatek - to wtedy dopiero. W przyszłości część oszczędności planuję wpłacić na fundusz inwestycyjny.

Gość gość
Nie noś ze sobą pieniędzy ani kart.

Gość Dinaco
moim zdaniem konto oszczędnościowe to dobry pomysł, bo kaska leży gdzieś zamknięta i nie masz pokusy żeby ją wydać :) ostatnio widziałam reklamę konta wymarzony cel więc może to warto sprawdzić, a poza tym to jeszcze chyba sprawdzałam kiedyś w mbanku mieli spoko oferty.

Gość Kamilka002
ja odkładam na lokacie i mam motywacje żeby nie wydawać pieniędzy bezsensu (tak jak do tej pory to robiłam ;p).

Gość gałganica
na jakiej lokacie? możesz polecić, bo mam rozkmine między rajfem a mbankiem i nie mogę się zdecydować, może przekonasz mnie do swojej :)

Gość kukaha
Ja trafiłam na ta promocje wymarzony cel i niedlugo zaczna mi sie odseteczki odkladac :)))