Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

No chyba nie 40 metrów? Czytam, że ludzie na takim metrażu mają.... Uwaga... Kuchnia, łazienka, przedpokój i.... dwa pokoje!!!! Jakim cudem?

Gość gość
A łazienek ile? Pokoje do pracy, dla dzieci?

Gość gość
Mozna miec 40m2 , ale male , jakby kawalerka Mam ok 100m 2 sypialniez balkonami i garderoba oraz lazienka na drugim poziomie kuchnia z aneksem i duzy salon z tarasem na dachu widok 360st pieknie widac panorame

Gość gość
ja mam 47 m , kuchnia ,łazienka,kibel osobno i dwa pokoje odziellne,kuchnia też oddzielna jasna ,jeden pokój duży ,drugi malutki córki,dosyć duży przedpokój,kuchnia mogłaby być większa ,ale da się ,widziałam i dwa pokoje z jasną kuchnią na 38 m .

Dom na wsi z zaboru pruskiego. 100m. Salon mój,pokój,sypialnia rodziców,ganek,lazienka,toaleta,kuchnia,hol.Strych i piwnica z nietoperzami :)

Gość gość
od kiedy maz wyjechal za granice, to siedze sama na 80m kw i zaluje (zreszta nie po raz pierwszy :P ) ze nie mam takiego malego ciasnego mieszkanka jak te, ktore opisalas autorko :P (tak wiem, moge zmienic, i po dolaczneiu do meza zdecydowanie to zrobie :P ale gdziekolwiek bedzie nasze nastepne, czy te sprzedamy czy nie, to nie zdecyduje sie na mniejsze :) )

Gość gość
Mieszkanie 140 m2. 5 pokoi

Swoje mieszkanie mam 65 m2 - trzy pokoje, kuchnia i łazienka. Ale mieszkam w domu, 140 m2, 2 sypialnie, gabinet, kuchnia, 2 łazienki i salon.

Gość gość
dom pod miastem i mieszkanie w centrum WAwy które na 40 m i posiada kuchnie łazienke 2 pokoje i balkon no cóż to taka kawalerka tylko z dodatkowym schowkiem (drugi pokój)mieszkałam najpierw w nim sama potem pare lat po ślubie i mamy z tego mieszkania najfajniejsze wspomnienia.Da sie tak jak moi rodzice maluchem z 2 dzieci nad morze zapylali zapalowani tip top bo wtedy brało sie ze sobą wszystko.Mieszkało się Nam super całe crntrum dowodzenia miałam z fotela a teraz to chyba krótkofalówki trzeba kupić będzie nalatać sie góra dół trzeba.

Gość gość
Mam kiepskie mieszkanie na Mokotowie, stara kamienica, wartościowe ale bez windy i standard taki sobie, chętnie bym zamienia na Bliską Wolę albo apartament w Wola Invest.

Gość gość
nie mam wcale wynajmuje place strasznie ale nie stac mnie na kredyt brak umowy.i tak zdechne