Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutna i wkurzona :(

Polecane posty

Gość gość

mój facet z którym jestem kilka lat wyjechał na dwudniowe szkolenie. wnerwiłam sie niesamowicie i musze to z siebie wyrzucic... :( napisałam do niego wieczorem smsa co porabia i czy wszystko ok...odpisał mi po dwóch godzinach tz ok 22 tylko usmiechnięta buźke, kiedy pytałam co porabia nie odpowiedział, nie odpowiedział caly wieczór, cała noc, dopiero ok 10 rano kiedy mu zwróciłam uwage. żle mi z tym :( mógł byc na kolacji na zakonczenie itp ale dlaczego nie mógł napisac smsa:(

Gość JJ_J
1) Czemu jesteś smutna? Coś się stało? Umarł ktoś? 2) Czemu jesteś wkurzona? Boisz się że imprezuje, że Cię zdradza? Strzelanie focha i złość to proste uczucia. Gdybyś chciała go czegoś nauczyć, to wyjedź na weekend i na 48h wyłącz telefon (uprzedź go że nie będziesz dostępna) i wtedy jak wrócisz to możecie o tym pogadać. Jeśli on jest zajęty i nie ma ochoty odpowidać to ty też masz prawo nie odzywać się 2 dni i tyle.

Gość gość
1) nie tylko śmierc powoduje w nas smutek 2) tak jestem wkurzona bo przeszly mi myśli przez głowę ze może z kimś tam jest. napisałam mu co myśle, zadnych awantur, tylko powiedziałam co mnie boli