Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecisązmarsa

CZEGO ON ODE MNIE CHCE ? NIE ROZUMIEM FACETA!

Polecane posty

Gość gość
Dobry podszyw :-)

Gość gość
"Autorka mi wygląda na taką typową starą pannę. Dba o siebie jak szalona, 5 razy w tygodniu siłownia po 2 godziny" akurat mam w pracy 2 stare panny i żadna nie cwiczy na siłowni po 2 godziny, w ogole nigdzie nie cwiczy.... :D więc twoja teoria jest o kant 4 liter :D

Gość gość
Jeżeli autorka dba o siebie mocno na pewno nie jest kobietą nieatrakcyjną więc czy nie lepiej załatwić klin klinem i wybrać się na podryw z koleżankami? :) Jak kolo nie chce to trudno :)

Gość gość
Jezu ale bzdury te powyżej.

Gość polej geniuszowi Januszku
"gość dziś Jezu ale bzdury te powyżej." A tak konkretniej znafco? Jeżeli jest atrakcyjną i fit kobietą to może sobie poderwać kogoś, proste. Wyjść na miasto, imprezę w weekend i zobaczyć co upoluje. Wg Ciebie powinna dalej siedzieć i medytować nad jednym ziomeczkiem z siłki co jej nie chce? :D No k****a geniusz!

Gość gość
Ale może ona chce właśnie tego?

Gość polej geniuszowi Januszku
"gość dziś Ale może ona chce właśnie tego?" Ale go mieć nie może bo on nie chce :D zatem może wykorzystać mądrze i strategicznie swe piękne ciało i atuty i upolować innego samca. Wszak piękne kobiety mają święte żelazne prawo do wybredności. Autorka może na pewno dorwać kogoś zgrabnego i z kompletnym owłosieniem głowy :P poniżej 40tki :P Druga opcja - obsesyjnie rozkminiać tego ziomeczka i marnować czas i młodość :P Mi też się jak byłam licealistką i świeżą studentką wydawało, że "jak nie ten to żaden" i marnowałam czas na rozkminy :) ja proponuję konstruktywne rozwiązanie.

Gość gość
Nie pisałam, że stara panna musi na siłownie chodzić, ale że usilnie na jakimś polu ogromnie o siebie dba. Wiem, chaotycznie pisze. Ale u moich znajomych starych panien to była i jest cechą wspólna. Taka próba dowartosciowania sie i bazowanie na tym własnego poczucia atrakcyjności.

Gość gość
Nie sądzę, że autorka jest atrakcyjna dla mężczyzn. Być może ladna, zgrabna itd ale to jakoś widać za mało. Albo ma jakoś dziwny charakter, albo ogólnie aseksualnie wygląda.

Gość gość
autorko, ja ci powiem cos, czego zaden mezczyzna ci szczerze nie przyzna- facet szanuje tylko taka kobiete, ktora zdobyl z duzym trudem, a im gorzej traktujesz faceta (oczywiscie do pewnego stopnia, jezeli naplujesz na niego przy kolegach, to cie pewnie oleje :D), tym on lepiej traktuje ciebie i tym bardziej sie stara. ja jestem wredna z natury i przerobilam 5 zwiazkow, gdzie facet latal za mna a ja mialam wyjebongo. za 6 wychodze za maz. wez sobie te rade do serca i nie ponizaj sie wiecej

Gość gość
Może jesteś atrakcyjna, a na pewno masz silną osobowość. Autorka jest jak chorągiewka na wietrze. Wystarczyło ,że jedna ja tu wychwalala, to pekala ze śmiechu z jej durnego dowcipu. Albo gościu od please, który dziwacznie pisał, ona myślała że stoi po jej stronie to go broniła i przyjaciółka nie robiła. Mężczyźni nie lubią miękkich kobiet.

Gość gość
Większych głupot jak te powyżej jeszcze w tym temacie nie czytałem, a przeczytałem już mnóstwo. To są już jednak himalaje głupoty.

Gość gość
Chodziło mi o te brednie: autorko, ja ci powiem cos, czego zaden mezczyzna ci szczerze nie przyzna- facet szanuje tylko taka kobiete, ktora zdobyl z duzym trudem, a im gorzej traktujesz faceta (oczywiscie do pewnego stopnia, jezeli naplujesz na niego przy kolegach, to cie pewnie oleje smiech.gif ), tym on lepiej traktuje ciebie i tym bardziej sie stara. ja jestem wredna z natury i przerobilam 5 zwiazkow, gdzie facet latal za mna a ja mialam wyj**ongo. za 6 wychodze za maz. wez sobie te rade do serca i nie ponizaj sie wiecej

Gość gość
Autorka zamiast słuchać wypowiedzi, próbować rozumieć inne spojrzenie na problem, to wolała atakować i obrażać. A tym, którzy mieli takie zdanie jak ona, czyli w sumie jedną osobą, lizać d**e.

Gość gość
gość 2015.11.25 - tak na pewno aseksualnie wyglada, jak jakis goryl albo cos . na silownie sie chodzi tylko po to zeby przykoksowac nie wazne czy sie jest facetem czy babka. czytajac watek dochodze do wniosku ze jedna i ta sama osoba sama sobie prawi komplementy hahahaha co za chorzy ludzie