Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecisązmarsa

CZEGO ON ODE MNIE CHCE ? NIE ROZUMIEM FACETA!

Polecane posty

Gość gość
Co jest zmanipulowane? Przeczytaj swój pierwszy post.

Gość gość
Tam było napisane, że myślisz seksualnie, a jesteś dla niego aseksualna. Pozwalasz serdecznościa i kultura. Jeśli taka jesteś na codzien to nie dziwię się, że masz tego typu problemy.

Gość facecisązmarsa
wszystko zależy od głowy która odbiera post, od jej interpetacji. jesli zle interpretujesz to i zle osady wydajesz. tak jak to zrobila osoba powyzej. to nie jest prawda i nie tylko ja tak uwazam :) bez odbioru. pozdrawiam i juz tu wiecej nie wchodze bo temat wyczerpałam.

Gość gość
Mam propozycje. Załóż nowy wątek i pomin w nim niewygodne szczegóły. Że czułaś między wami wielka chemię, że pisałaś do niego na fb, wymusilas numer telefonu co on i tak olał, od dwóch lat nie masz seksu itd itp.

Gość gość
A kto oprócz ciebie myśli podobnie? Tylko dziewczyna od sylwestra. Jedna osoba! I proszę, nie pisz, że chłopak od please, bo czegoś nie zrozumiałaś chyba.

Gość gość
Jaka może być interpretacja tego, że trzy razy z własnej inicjatywy piszesz do niego wiadomości na fb? Że wymusiłas numer? To są fakty, które nie wymagają interpretacji .

Gość gość
Czemu naskakujecie na autorkę za to, że zadziałała odważniej? Mało takich dziewczyn, większość woli "księżniczkować", nic nie robić, a potem jęczeć, że źle samej. Autorka zadziałała, niestety, chłopak w ostatecznych rozrachunku okazał się niewarty zainteresowania. I tyle. Po co "jechać" po autorce, czyżby zazdrość, że potrafiła wziąć sprawy w swoje ręce, a nie czekać biernie jak głupia?

Gość gość
Przeczytaj co pisze autorka. Najpierw opisuję jak przejmuję inicjatywę, a później jak ktoś coś wspomnie na ten temat to wielkie oburzenie. Niech się zdecyduje.

Gość gość
A czego mamy jej niby zazdrościć? Że sobie nie może faceta znaleść? Że spodobał jej się goguś który jej nie chce, nawet przelecieć? Żarty sobie robisz?

Gość gość
Ja też nie kumam tego rejwachu, że autorka się ZHAŃBIŁA na wieki normalnie aaaaa!!!!! cała Polska już wie o tej hańbie straszliwej Ło Matko Bosko! :D Faceci caaaaały czas są zwierzętami akcji i czynu a nie ględzenia i analizy i też nie raz, nie dwa, nie pięćdziesiąt dostają po tyłku i ponoszą porażki, potem wstają i próbują raz jeszcze :D Dlatego to oni zbudowali cywilizację podczas gdy panie siedziały nadąsane czekając na hołdy lenne :P

Gość gość
A czego mamy jej niby zazdrościć? Że sobie nie może faceta znaleść? Że spodobał jej się goguś który jej nie chce, nawet przelecieć? Żarty sobie robisz? xxx Zazdrościć jej możecie inicjatywy i odwagi, na które nie byłoby was nigdy stać. Im bardziej któraś panna ją tutaj krytykuje, tym pewnie jest bardziej bierna i mierna w relacjach z facetami. Takie królewny z drewna, które przemądrzałe są tylko na forum.

Gość gość
"gość dziś A czego mamy jej niby zazdrościć? Że sobie nie może faceta znaleść? Że spodobał jej się goguś który jej nie chce, nawet przelecieć? Żarty sobie robisz?" A czy to jakaś nienormalna dziwna sytuacja? Podobanie nie jest zaplanowaną akcją i strategią. Podobanie to kwestia impulsu i instynktu, który z DEFINICJI drogie dzieci jest ślepy. Albo masz farta i osoba, która Ci się podoba odwzajemnia to albo masz pecha i wtedy lepiej sobie dac siana :)

Facet, tez nie zawsze od razu pokaże Ci, że może coś czuć do Ciebie. Trzeba być cierpliwym :)

Gość gość
Nikt jej nie krytykyje za inicjatywe ale za to że w porę nie odpuściła widząc że facet nie odwzajemnia zainteresowania. Zauważ że piszą tu kobiety będące w szczęśliwych związkach a ona jest sama i od dłuższego czasu nie może nikogo znaleść choć chce. To chyba o czymś świadczy jednak.

Gość gość
Każdy popełnia błędy. Ale autorka najpierw je popełnia a potem się wypiera. Raz pisze tak, raz inaczej. A każdego kto powie coś nie po jej myśli, czyli np. że chłopak niczego od niej nie chce, obraża.

Gość gość
Spytajcie autorkę czy wyszła z inicjatywą :-) Zostaniecie tak zjechane za taką perfidna insynuacje, ze przestaniecie tu pisać.

Gość gość
Autorko, co tak z gościa piszesz?

Gość gość
Tez mnie to zastanawia. Ktos napisal ze tylko jedna osoba sie z nia zgadza i w moment pojawilo sie kilka popierajacych ja a ona sama zamilkla;-)

Gość gość
Nie jestem autorką, ale to za nią trzymam kciuki a nie za tą bandą paniuś, które krytykują tylko, zamiast napisać coś konstruktywnego.

Gość gość
Ona otrzymala tutaj wiele cennych rad, nie tylko takich typu "daj sobie spokoj" wiec nie gadaj glupot ze nie pisza nic konstruktywnego.

Gość gość
Wiemy, ty trzymasz kciuki za sylwestra. A my wszystkie zazdroscimy.:-*

Gość gość
Autorka mi wygląda na taką typową starą pannę. Dba o siebie jak szalona, 5 razy w tygodniu siłownia po 2 godziny, walczy o poczucie własnej wartosc***isze o sobie w samym superlatywach. Otwartą na ludzi, wesoła. Poza tym ma taką pokretna logikę, zaklamanie. Nie wiem czy umiem to odpowiednio wyrazić, ale mam kilka koleżanek starych panien (ja pod tym określeniem rozumiem samotna kobietę do ok. 30) i wszystkie są właśnie takie specyficzne jak autorka.

Gość gość
Zamiast do miało być po

Gość gość
Do 30 to jeszcze nie stara panna nie przesadzajmy. Ale prawda jest taka ze kobieta bez bolca dostaje p*****lca :-P

Gość gość
Miałam na myśli koleżanki 30 i więcej. Autorka ma 25 ale zachowuje się jak one.

Gość gość
Wypraszam sobie! Jestem po 30-tce, brakuje mi bolca i dostaję od tego czasem pi**dolca ale nie wkręcam sobie nic jak autorka.

Gość gość
Pewnie wkręcasz sobie za to co innego. Ale lepiej pouczać innych.

Gość gość
Widzę, że autorka tu jeszcze pisze.

Gość gość
Kochana, nie słuchaj tych nawiedzonych idiotek. Na pewno Sylwestra spędzicie razem, nie odpuszczaj. Trochę więcej uśmiechu, żartu, inicjatywy i będzie twój.