Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za zagrywka ze strony faceta?

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się na jednym z portali, z uwagi na to, że nie jesteśmy z jednego miasta, (ja planuje przeprowadzkę do jego miasta o czym od początku mówiłam), na chwilę obecną jeżdżę dość często jednak nie zawsze mam czas. Do rzeczy, widzieliśmy się dwa razy, jednak od ponad dwóch miesięcy mamy codzienny kontakt. Różnie inicjowany, raz przeze mnie raz przez niego, bez skrajności. Denerwuję mnie jeden fakt. Dlaczego on niejednokrotnie zagaduje pyta co u mnie itp. po czym ja odpisuję, może nie natychmiast ale w przeciągu powiedzmy godziny, po czym on potrafi nie odpisywać pare godzin. Po co więc pisze? skoro potem nie potrafi odpisać, nie chce mi się wierzyć, że jest tak zajęty. Po co tak się bawić?

Gość JJ_J
Pisanie na FB czy SMS to tylko flirtowanie. Ważne są cechy osobowści, nastawinie, wartości, szacunek, troska. Nie wiem czemu nie odpisuje. Dla mnie ważniejsze - jakim jest człowiekiem, bo może najzwyczajnej sprawdza FB 2 razy dziennie a nie 8 razy ...

Gość gość
Widac ma inne zajecia, niz czekanie na wiadomosc od ciebie. Ma swoje zycie i tyle...

Gość gość
nie fb tylko smsy... dla mnie to ignorancja alenie wiem moze zbyt osoboscie to odbieram...