Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek9898

Jutro zamierzam zagadac, ale jak? :)

Polecane posty

Gość piotrek9898

Chodze, do drugiej klasy LO, dziewczyna, która mi się spodobała chodzi do pierwszej klasy, (jeździ ze mną autobusem). Jutro chciałem podejść, zagadac jakoś, myślałem nad czyms takim. -Cześć jestem(imię moje) nie miałabyś nic przeciwko temu gdybym Ci zaproponował np spacer?Chciałbym Cię lepiej poznać ,co ty na to? Jeśli odpowie tak, to co mam dalej powiedzieć, prócz tego, o kotrej godzinie, odejść i poprosić o numer czy zapytać o zainteresowania ? Ale co będzie jak powie "nie"? To odejść, czy zaproponować vos innego? Albo jeśli powie, że spieszy się na autobus, to zapytać czy nie poszła by np. w piątek na kawe, albo do kina?

Gość gość
Brawo, nareszcie prawdziwy mężczyzna :) Jeśli powie "nie", nie zrażaj się i zaproponuj coś innego. Kobiety lubią być zdobywane, niejeden cierpliwością "wychodził" sobie dziewczynę.

Gość gość
Nie wyjeżdżaj od razu z propozycją spaceru, zacznij od neutralnego tematu - np. szkoły (skoro jest z 1 klasy, można zapytać, czy jej się podoba). Wybadasz grunt, jej nastawienie i jak będzie się wam dobrze rozmawiało, to można przejść do propozycji. Poza tym jak zostawisz propozycję na koniec rozmowy, wyjdzie bardziej naturalnie. Głupio i nieuprzejmie byłoby zaskoczyć zaproszeniem na spacer i od razu odejść, powinniście rozmawiać do momentu przyjścia do szkoły - jeśli będzie zainteresowana, to nie powinno być trudne. Powodzenia!

Gość gość
Super! Trzymam kciuki