Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać rodziców, by wyjechać do chłopaka na 3 dni?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa ma się tak, że jestem w związku na odległość (ja - Gdańsk, on - Warszawa). Jesteśmy ze sobą półtorej roku (mamy 17 lat) i w wyniku braku czasu oraz pieniędzy widzieliśmy się na żywo 4 razy po całym dniu. Gadamy ze sobą codziennie na skypie z kamerkami. Rodzice wiedzą. Ostatnio razem z chłopakiem wpadliśmy na pomysł co by u siebie przenocować pare dni. Obie matki się zgodziły na przyjazd drugiego, ale nie wyjazd córki/syna. Jego mama chciała pogadać z moją o tym pomyśle, czekała całe 3 dni aż moja mama zadzwoni, ale ona stwierdziła że nie ma o czym z nią gadać bo ona z tatą się nie zgadzają i koniec. Ich argumentem jest to, że dziewczynie pierwszej nie wypada jechać do chłopaka (z d**y ten nic nie znaczący argument). Dodatkowo mój ojciec powiedział, że mojego chłopaka w ogóle na oczy nie chce widzieć w naszym domu, przez co mój chłopak stwierdził że on nie chce przyjeżdżać do domu gdzie go nie chcą. Pomocy! Co mam teraz zrobić?

Gość gość
Pokaż im karton prezerwatyw. Przestaną się martwić.

Gość gość
W Warszawie i Gdansku nie ma zadnego hotelu??

Gość gość
Ale jak wytłumaczyć rodzicom, że mnie nie będzie przez kilka dni? I nie zamierzamy się seksić, chodzi nam po prostu o wspólnie spędzenie czasu

Gość gość
Ciężko będzie przekonać jeśli niechca go widzieć w domuj.Mam córkę 16 -nią (Gdynia),Adrian 17 lat Leszno.Robimy wśzystko aby córka byla szczęśliwa więc zgodzilismy się na spotkanie z chłopakiem.Był już dwa razy u niej(u nas)właśnie wczoraj pojechał do domu .Też prosi o to aby do niego pojechać,zgodzimy się aby pojechała do niego ,ale dopiero w przyszłym roku ,niech skończy gimnazjum.Cóż Porozmawiaj jeszcze raz z tata ,może jednak się przekona.On się boi że Ciebie już traci powoli,ale musi to zrozumieć że to taki kolej rzeczy,że ma już nastoletnia córkę która ma prawo ....