Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuliaVoyager

MUSZE SIE TYM Z WAMI PODZIELIC !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość JuliaVoyager

W przyszlym roku we wakacje jade do Francji!!!! Dokladnie do miejsca bardzo blisko Hiszpanii do Langwedocji. Bylam juz w swoim zyciu w Chorwacji, Czechach, kilka razy Niemczech, Austrii, Szwajcarii, raz we Francji wlasnie nad Lazurowym Wybrzezem, dwa razy we Wloszech i tak sie wlasnie wychowuje na podrozowaniu po Europie, jestem w sumie obywatelka swiata. Przechodzac do tematu: Od pol roku zaczelam interesowac sie Francja, uczyc jezyka,historii tego narodu, a zatem mozecie sobie wyobrazic jak bardzo sie ciesze, wczesniej bylam mala i nie myslalam o tym w ten sposob, tak bardzo sie ciesze!! Byl ktos moze w Langwedocji??? Jak tam jest??? Tak bardzo pragne przygody :) :) :)

Gość gość
Langwedocja zaden kafeterjanin tam nie był dzifko

Gość gość
Ja tam bylam!!!!!Piekne miejsce! Naprawde warto i nie dziwie sie ze sie cieszysz :) W Langwedocji najpiekniejsze jest sredniowieczne miasteczko Gordes :D

Gość gość
uchodźcy już na ciebie czekają

Gość marysiunaaa
Oooo polecam!! Tez tam bylam cos cudownego <3 razem z mezem tam bylismy cos cudownego :) :) CZEKAM RAZEM Z TOBA NA TEN WYJAZD, a mam pytanie: Jaki masz kolor wlosow? :)

Gość gość
i zacieraja /ku/ta/sy/

Gość gość
nie bylem ale tez ciekaw jestem brzmi niezle

Gość JuliaVoyager
Az tak Wam sie tam podobalo dziewczyny?? :) Mam jasny kolor wlosow, taki sloneczny blond, od urodzenia, nie farbowany, a dlaczego? :)

Gość gość
Podpisuje sie!!!!! Tez bylam i zwiedzalam razem z rodzinka i znajomymi aaahhh to byly nasze najpiekniejsze wakacja tak samo w Rivierze skoro tam bylas to musze Ci powiedziec ze fajne miejsca odwiedzasz tez tam udalo mi sie spedzic kilka tygodni :) pozdrawiam!!

Gość gość
Jak juz bedziesz w Langwedocji to koniecznie przejedz sie do Hiszpani- nie bedziesz miala zbyt daleko- ja akurat spedzalam wakacje w Hiszpani blisko wlasnie granicy z Francja i musze Ci powiedziec ze na pewno Ci sie spodoba!! tylko uwaga na uchodzcow !!

Gość gość
poludniowcy sa przystojni

Gość JuliaVoyager
Ooooj chyba kolejna przygoda szykuje sie :) :) :)

Gość BeautyNatalie
pamietaj tylko o tym ze tam kuchnia jest inna i nie wiadomo czy Ci zasmakuje jako Polce ;) slimaki robaki itd

Gość gość
zazdroszcze wakacji

Gość gość
Oby Ci sie spodobalo skoro tak lubisz podroze to zycze szczescia :) fajne zainteresowanie :)

Gość JuliaVoyager
Ja nie szukam przygody na jedna noc :) A czarnoskorzy mnie nie kreca wole bialych choc nie jestem rasistka :p :p