Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co jeśli ktoś jest niepewny siebie z uzasadnionych powodów?

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie się chrzani, że masz być pewny siebie, bo jak jesteś niepewny, to musisz to zmienić. A co moi drodzy z osobą, która jest niepewna, bo ma POWÓD? Bo np. ma dwie lewe ręce i boi się manualnych rzeczy, więc jak ma coś tam zrobić takiego, to się słusznie stresuje, albo na przykład średnio jej się gada z ludźmi i potrafi gadać głupoty, więc się tym automatycznie stresuje? Przecież NIE WSZYSTKO wynika z tego że się stresujemy, czasem mamy po prostu pewne wady, których nie umiemy zaakceptować, bo mocno wpływają na nasze życie, a ciężko nam cokolwiek zmienić?

Gość gość
Ja jestem taką osobą.. Może nie mam dwch lewych rąk, ale np mam słabą samoocene ( ale nie zawsze ) . Wiem że to z powdu przeżyc w życiu ale nie umiem tego zmienić.. Często czuje się jak sierota, nieudacznik, pechowiec..

Gość gość
Ale masz uzasadnione powody czy to po prostu takie przekonanie? Bo ja niestety mam i to jest największy ból. Że to jest PRAWDA...

Gość gość
19 lat życia jak w obozie koncentracyjnym.. .

Gość gość
A jaki jest Twój jak mogę wiedzieć ?

Gość gość
Jestem 3 lata starsza od ciebie.

Gość gość
koniec już i tak na planecie tej ziemia już blisko będzie niedługo to już nie znaczy zakończenie ostateczne końca blisko tego bez znaczenia sprawy bo koniec jest już