Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie spisz

Polecane posty

Gość ka  ma
A wiesz że jeszcze nie spotkałam mężczyzny który by przyznał że...nie umie;)

Gość gośćik
Jestem mężczyzna :-) tak wiem ze seks to wspaniała sprawa:-) ale sama widzisz ze jakiś młody szuka jakieś pierwszej lepszej zeby mu zqczela sapac do ucha...a on co wtedy będzie robil?? A opowiadala bys nieznajomemy przez tel gdzie sie kochasz? Jak się masturbujesz? Raczej nie;-)

Gość BartekzKrakowa
Hmm. Sam nie wiem co mogę więcej napisać. Po prostu szukam "znajomej" z którą bym mógł przez tel porozmawiać NORMALNIE na każdy ero temat. Niezbyt mam czas, żeby tutaj rozpisywac się w tematach i szukać dlatego też tak bezpośrednio to zabrzmiało z mojej strony i zostało opacznie zrozumiane. Przepraszam za mój błąd i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. :)

Gość gośćik
Kama a czy kazdy facet potrafi to tak delikatnie zeby kobieta miała dreszcze i zaczela się podniecac hmmm;-)

Gość ka  ma
Wiesz...tego nie wiem bo nie sprawdzalam empirycznie z każdym który to deklaruje...wierzę na słowo;)

Gość gośćik
A widzidz;-) trzeba sprawdzic jak teoje ciało reaguje na takie z pozoru grzeczne delikatne muskanie:-D

Gość gość
gościk- w takim razie zwracam honor. Pisałeś jak jakaś "dzieweczka". O sapaniu wpomniałam wcześniej ale widzisz że Młody się wybiela? Ja jestem trochę dojrzalsza i nie mam problemu żeby pogadać o czymkolwiek, ale taki Młodzik szuka odpowiedzi nie tam gdzie trzeba. Szczególnie nie na TYM forum gdzie wulgrność króluje na pierwszym miejscu i doświadczenia innych nigdy nie odzwierciedlą jego własnych bo co np kiedy kobiece wydzieliny zamiast pachnąć tulipanami, będą mu zalatywały jagnięcymi nerkami pomimo że nigdy tak naprawdę nie powąchał tulipanów ani gotowanych nerek z jagnięcia które..co tu dużo mówić, smakują ale cuchną przy gotowaniu.

Gość gośćik
Spoko:-) mlody się pogubil...pewnie zaczął walic konia i wiesz spodobalo mu sie, wiec potrzebuje bodźca zeby go nakreecal i odpowiadal na durne pytania ;-) Tez jyz ravzej dojrzalszzy jestem wiec wiem o co chodzi :-)

Gość BartekzKrakowa
No właśnie, więc myślę, że uda mi się znaleźć kobietę z którą uda mi się normalnie porozmawiać. Myślę, że wyjaśniłem o co mi chodzi i nie zostanie to zrozumiane opacznie. Zostawiam do siebie kontakt jakbyś jakaś przyszła znajoma czytała ten temat i była zainteresowana :) gg 48821401, email: bartekfajny10@wp.pl Mam 23 lata, więc też nie jestem już taki młodzik. ;)

Gość ka  ma
gośćik ja tylko zaznaczyłam że nie sprawdzałam z każdym;) zbieram się do pracy więc miłego dnia;)

Gość gość
gościk miło że rozumiesz. Bartek masz 23 lata i ...jesteś Młodzik czy chcesz czy nie. Zamiast szukać znajomej, proszę zrób przyszłej wybrance tę przyjemność: zapoznaj się (dokładnie, dokładnie, dokładnie ) z budową kobiecego ciała; przestudiuj Kama Sutra i wyciągnij wnioski z tego co przeczytałeś anie z obrazków (co książka to "gorsza" pod TYM względem), naucz się swojego ciała i co Ciebie podnieca. Jako kobieta powiem Ci że nie ma nic gorszego niż facet (zabrzmi ochydnie ale odczucie jest identyczne) grzebiący paluchami pomiędzy nogami jakby kopał węgiel, i przysysającego się do piersi jak pijawka która od miesięcy niemiała pożywienia. Powodzenia

Gość gośćik
Oj kobieto widze ze ty wiesz czego potrzebujesz ;-) super niezle:-P

Gość gośćik
Szkoda że uciekasz ale trudno pa kama:-) buziaczki :-*

Gość gość
Nie uciekam. Ileż można "doradzać"?

Gość gośćik
Hmm no tak ile mozna? A cwiczyc trzeba na ciele kobiety a nie przez sluchawke:-) A do tego trzeba wiedzieć jak poruszac sie po mapie ciala kobiety ;-)

Gość BartekzKrakowa
Mam doświadczenie w seksie i mi go nie brakuje, ale chodzi mi po prostu o rozmowę z nieznajomą na takie tematy. Tyle w temacie z mojej strony. Nie ma sensu dłużej tłumaczyć, koleżanka zrozumiała o co chodzi, więc wszystko wyjaśnione. Pozdro ;)