Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Facet unika sexu ale chce się spotykać . Prosze o podpowiedzi opinie

Polecane posty

Gość gość
Ja ostatnio wylądowałam w łóżku z facetem po 1,5 miesiąca . I o ile była miedzy nami niesamowita chemia to okazało się że facet po 30-tce jest kompletnie zielony w łózku, poza tym wystarczyły mu dwa roochy i już było po seksie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak czułam się zawieziona:-(

może ma jakąś blokade psychiczną albo ma inne problemy zdrowotne które zaburzają erekcję /libido,czesto tak jest ze jak faceci mają problem tego typu i wstydzą się z tym iść do lekarza ; żeby kobieta chciała sexu a facet tego unikał to nie jest normalne,porozmawiaj z nim o co chodzi

Gość gośćA
nie ma problemów z erekcją jeli to małe potrzeby .... oby to tylko to :D

Gość gość
on ma kobietę i jeszcze opory, żeby ją zdradzić!!!!!

małe potrzeby?on chyba w ogóle nie ma potrzeb,buzi buzi i kończy sie zabawa?15 lat ma? cierpliwa jak widze jesteś i chyba Ci na nim bardzo zależy

Gość gośćA
Bogo29 - tak zależy mi, bo po pierwsze jest nielicznym facetem, który nie szuka tylko kochanki, chce tego co ja, poza tym bardzo mi sie podoba a o to trudno bo mam specyficzny gust. Na facetów moich koleżanek np. nawet bym nie spojrzała :O

Gość gość
W czym problem skoro piszesz że seks dla ciebie tez nie jest ważny?

Gość gość
Dziwne jest to,że jak ma wolną chatę to Ciebie nie zaprasza.Albo ma inną albo jest biseksem i ma innego

Gość gośćA
Problem bo w związku z tym nie wiem, czy w ogóle coś z tego związku będzie. Bliskość, sex bardzo łączy i zbliża ludzi a jeśli facet tego unika to cos mi nie pasuje i zwyczajnie boję się. Wszystko było OK do czasu tego jednego sexu - teraz wszystko się zmieniło. Nie mogło go nic zrazić bo było to szybko, w stresie, była starszna namiętność i byłam pewna że po tym będzie dążył do normalnego sexu - na spokojnie, w sprzyjających warunkach, a tu odwrotnie

Gość gośćA
Wczoraj 20.18. Kto będąc w związku i szukając kochanki miałby opory? To po co by szukał? Chyba że jest w jakiejś relacji z której chce się wyplątać a dopóki jest to nie chce sexu - ale .... w tych czasach kto jest tak "szlachetny"??

jak tam uważasz,ale mi tu ewidentnie coś nie pasuje,porozmawiaj z nim i niech Ci wytłumaczy o co chodzi

Gość gość
kryptogej? chory na cos wenerycznego? jakies inne zaburzenia psych?

Gość gośćA
No to teraz już komletnie zgłupiałam.... przy najbliższym osobistym spotkaniu po prostu spytam. Przez tel. spytałam czy jeszcze go pociągam to tylko skomentował "co to za pytanie? Baaardzo mnie pociągasz". Gdybym mieszkała sama to pewnie inaczej by wyglądałao a ja mieszkam z dziećmi - nastolatkami

Gość gość
Robicie z faceta geja albo chorego a może jest po prostu porządnym facetem, który nie zaciąga kobiety do łóżka na pierwszej randce :O

Gość gośćSam34
Sądzę, że On nie chce angażować się uczuciowo bo to prowadzi do seksu. Podobasz mu się, ale nie chce żeby Wasz związek ewaluował. Taka sytuacja jest mu na rękę. Poza tym życzę Wam szczęścia:-)

Gość gość
Albo odwrotnie - sex prowadzi do zaangażowania uczuciowego a on tego nie chce, boi się np.