Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chce tylko seksu, on chce zwiazku. Jak to pogodzic?

Polecane posty

Gość gość

Nie szukam chlopaka, tylko partnera seksualnego. Jasno mu to powiedzialam a on wciaz sie stara. Ja bym chciala zeby on po seksie poszedl do siebie, a on zostaje na kolejny dzien, robi nam sniadanie, pomaga mi z moimi obowiazkami, zaprasza na kolacje. Wciaz powtarza mi, ze mnie kocha. Co jakis czas jak przesadza z tym dbaniem o mnie to mu wyraznie mowie, ze ja go nie kocham tylko lubie z nim spedzac noce i popoludnia. On mnie zaprasza na randki, kupuje mi prezenty, zawsze stara sie byc przy mnie, okazuje mi duzo czulosci a ja tego nie potrzebuje. Co robic?

Gość gość
skąd ja to znam

Gość gość
Zostać prostytutką

Gość gość
Zerwij z nim kontakt bo się chłop męczy

Gość gość
ja też miałam identyczne tylko na odwrót ... zrobiłam wszystko co było w mojej mocy by się we mnie nigdy nie zakochał :)

Gość gość
Ale ja lubie z nim spedzac czas, mamy swietny czas w lozku, on jest doswiadczony i doskonale do siebie pasujemy. Tylko zwyczajnie ja mam 20 lat i nie chce miec chlopaka, cenie sobie niezaleznosc. On ma 26 lat i ma swoje zycie oparte na pracy wiec nie widze sensu sie z nim zwiazac. On robi wazny projekt do firmy, ja przygotowuje sie do egzaminow. On pakuje walizke na biznesowe spotkanie w Sztokholmie a ja pakuje moja sportowa torbe na basen.... To tylko jedne z wielu przykladow, ale pokazuja jak rozni jestesmy.

Gość gość
One już są prostytutkami To faceci dyktują reguły, a wy jak na dupodajki przystało g****o macie do powiedzenia-macie tylko dawać d**y

hmm, myślałem do tej pory że nieumiejętność oderwania uczuć od seksu to domena kobiet ale myliłem się. Ja sam zresztą nie potrafie sypiać z kobietą do której nic nie czuje.

Gość
nie wiem...ja nie potrafiłabym oddzielić uczuć od seksu z facetem z którym wielokrotnie sypiam...

Gość gość
6 latt roznicy to malo, pasowalibyscie do siebie

Gość gość
Jakbyś była w nim zakochana, to dążyłabyś do związku mimo tych różnic. Jak nie jesteś, to nie byłby to udany związek. Zakładam, że on będzie jeszcze przez jakiś czas próbował a potem się obrazi.

Gość gość
Taki facet to skarb...

Gość gośćcsog
Ja znam dwie identycznie niemalże pary. Każdy sobie, razem mieszkają i urlopy razem, reszta podobnie jak w w/w przypadku. I co najlepsze te pary są w formalnych związkach, obrączki na palcach.

Gość gość
gość wczoraj Zapomniałaś jeszcze dodać, że Ci sprzątam, piorę i prasuję, bo inaczej byś brudem zarosła. Kupuję Ci też podpaski, bo nawet o tym nie pamiętasz. A co czułości i życzliwości, to zapomniałaś już, jak skarżyłaś mi się, że nie lubisz z wibratorem, bo jest zimny, nieczuły i nie prawi komplementów?

Gość gość
zgłos sie do mnie ja tez tylko tego chce napisz na jumbok103@interia.pl

ale idiotka z ciebie,trafił sie normalny facet a ta narzeka,szkoda mi go,życze ci żeby trafił ci sie drwal,który po sexie będzie cie wykopywał z łóżka czy tam samochodu

Gość gość
a ja cie rozumiem, mam tak samo... kto w wieku 20 lat chce miec męza? ja wole sie pobawic, nie znam wcale zycia

Gość gość
Gość wyzej to moze pogadamy??