Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciał zerwać bo nie odbierałam telefonu

Polecane posty

Gość gość

Jak czytam rady aby czasami potrzymac faceta w niepewności , nie oddzwaniać albo nie odbierac telefonu to mnie szlag trafia. Co to za gierki !!! Spotykam się od kilku miesięcy z facetem i o mało co nie zerwaliśmy kontaktu bo kilkakrotnie nie odebrałam telefonu. Myślał, że go olałam.

Gość gość
Skoro chce zerwać z takiego powodu to olej go

ja kiedyś zerwałem bo laska nie odzywała się przez dwa dni :) Ale wtedy byłem głupi, zazdrosny i młody.

Gość piaskownicazehoho
nie zależy mu, tym bardziej go olej i nie odbieraj telefonu :) po co Ci taki facet ... - olewać delikatnie można, jak tej drugiej stronie zależy, a jak nie zależy to żadnym sposobem jej nie weźmiesz, ani obojętnością, ani zbytnim zabieganiem :) a tak na marginesie, to straszna piaskownica :)

Gość gość
Nie on nie chce zerwać. On myślał, że to ja go olałam i juz go nie chcę. wyjaśniliśmy sobie to. Chodzi mi o to aby w takie gierki nie grać bo mozna stracić kogoś przez przypadek

Gość gość
Wg mnie też to było głupie ale ponieważ poprzednia partnerka zostawiła go dla innego to ma widocznie jakis uraz i boi sie angażować, nie ufa mi jeszcze. Było to miesiąc temu ale dzisiaj przeczytałam posta o trzymaniu w niepewności i nie odbieraniu telefonu i naprawdę nie warto bawic sie w takie gierki

Gość gość
Ja tez kiedyś nie odebrałam telefonu (akurat zabawialam się z kolega - miałam usta pełne roboty ) ale mój misio nic nie powiedział :-)

Gość Vivanga
brunetos ,u mnie bylo to samo,mloda ,zazdrosna i glupia i po co ja z nim zerwalam to do dzis tego zaluje.