Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się, że nie podniecają mnie męskie genitalia

Polecane posty

Gość gość

A wręcz mnie bawią bym powiedziała. Na żywo widzialam, ale obcych facetów i jakos nie podziałało to na mnie specjalnie ale nie obrzydziło tez jakoś. Ukochanego faceta jeszcze nie widzialam, wiec nie wiem jakby bylo. Ale czasami jak tu jakis sie pochwali i wrzuci zdjecie jest to dla mnie obleśne. No i w ogóle bawi mnie fakt, że facetom cos dynda i czy im to nie przeszkadza w ogóle w czasie sportu itp... doradzcie mi cos

Gość gość
A mnie ani nie podniecaja ani nie bawią ale brzydzą. Również damskie. Kobiety wyglądają seksownie tylko w bieliźnie a faceci w spodniach i koszuli.

Gość gość
brzydzisz się mnie

Gość prawictwo pospolite 152
mnie tez nie podniecają męskie genitalia. A w czasie sportu nam to nie przeszkadza , bo mamy to w majtkach schowane , a w majtkach nic nie dynda , bo jest unieruchomione..

Gość gość
Mnie kobiety nie podniecają, są dla nnie aseksualne wiec sie nie wypowiadam. A dla mnie własnie facet jest seksowny w spodniach a jak zdejmie... :o

Gość gość
Cholera ale po co sie faceci tu wpowiadają, przecież wiadomo, że tu żadnego geja nie ma, a zreszta zdanie geja mnie nie interesuje. :o niby kobiece forum a zostalo calkiem opanowane przez facecików :o

Gość prawictwo pospolite 152
kobiety są asksualne w spodniach , ale jak sie rozbiorą , to wyglądają pociągająco własnie .. Od razu ptak staje na bacznośc jak baba sie rozbierze.. http://i.imgur.com/YhoU2.gif

Gość gość
Ci durni prawiczkowie powinni być usypiani. Są chorzy psychicznie,padna ofiara Isis, będą stawac się bojownikami

Gość gość
Mnie też nie, same w sobie nie. Ja się tym nie martwie. Po prostu u kobiet trzeba pobudzić wyobraźnie..

Gość gość
W*********j głupi prawiczku z mojego tematu do ch*ja bo ludzie nie beda chcieli sie udzielać!!!!! Won!!!