Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie mieszkającay w Wawie są szcześliwsi od innych

Polecane posty

Gość gość

Witajcie , jak w temacie czy ludzie zyjacy w stolicy są szczęśliwsi i bardziej zawodoleni z życia niż inni Polacy??pozdrawiam

Nie. Według sondaży przeprowadzonych przez amerykańską agencje której nazwy nie pamiętam, najszczęśliwsi są Wrocławianie i Krakowiacy. :classic_cool:

Gość gość
Potwierdzam,mieszkam w Wawie i wiele osób to słoje rozczeniowe i wredne.w krakowie dużo lepszy nastrój, mniej frustratow, trudniej o pracę więc ich wiochmenow mniej

Gość gość
Na Podkarpaciu-kiedyś czytałem i tam żyją ludzie najdłużej :-)

Gość gość
Nielubie warszawiakow mowia o nich ze to cwaniaczki i madrale wydaje imsie ze sa naj naj mieszkalem tam jakies 2 lata znam to z autopsj to prawda krawaciaza to najgorsze dlamnie ludze z calej PL

Gość gość
Do 18:40 Prawdziwych Warszawiaków jest tam bardzo mało.To co piszesz cechuje właśnie ludność napływową.

Gość jestem gość
to nie miejsce czyni człowieka szczęśliwym

Gość gość
18:44 Warszawiaka nie.Rodowitego Łodziaka.To samo obserwuje się w innych dużych miastach Polski że przyjezdni to najgorsze mendy bo przyjeżdżają tylko robić karierę po trupach :-)

Gość gość
nie sądzę. mieszkam w Warszawie od jakiegoś czasu i nie jestem tu szczęśliwsza niż byłam u siebie, jestem tu bo lepiej zarabiam, to wszystko. Gdybym w swoich stronach znalazła pracę lepiej płatną napewno bym wróciła,mam nadzieję że tak się stanie kiedyś.

Gość gość
Ico z tego ze ktos tam przyjedze pracowac to polak wolno mu tak ze krawaciarze nie macie prawa do nikogo czuc zalu ze tam pracuje i jest np z radomia wolno mu jak kradnie bo nie ma to zle jak przyjedze do wawy robic to zle wy krawaciarze leczcie sie na rozum ma prawo tam pracowac i koniec

Gość gość
Do 19:12 Nie chodzi o to że przyjeżdżacie bo każdy ma prawo mieszkać gdzie chcę(sam mieszkałem może w 20 miastach w Europie i Polsce) ale JACY jesteście :-)

Gość gość
Lepsi od was krawaciaze napewno jestescie cwaniaczki wydaje wam sie ze jestescie niewiadomo jacy a tak taprawde jestescie zle wychowane bydlo

Gość gość
Pozatym cala polska was nielubi cos w tym musi byc

Gość gość
to po co do cholery cała Polska zjeżdża się do tej znienawidzonej Warszawy? zabiera nam pracę, zaniża dochody...robi tłok w komunikacji. Warszawa dla Warszawiaków...słoiki jedźcie do Krakowa

Gość gość
Kazdy mo prawo pracowac gdze chce i tyle na temat

Gość gość
Kiedyś byłe odwiedzić Warszawę i kobitki w delikatesach rozmawiały że czekają z utęsknieniem na weekend bo w mieście będzie czystsze powietrze :-)

Gość gość
Nie chcialabym teraz mieszkac w Warszawie atak islamistow murowany

Gość gość
To każdy Warszwiak to krawaciarz?? nie ma tam zwykłych robotników, magzynierów, sprzątaczek ,szwaczek itp ??;/

Gość gość
No to jak w z tymi krawaciarzami jest??

Gość gość
Tak, wszyscy mieszkajacy w Warszawie chodza caly czas z bananem na gebie, nie maja zadnych zmartwien, bo problemy rozwiazuja za nie wladze miasta, bo tak jest w komstytucji.

Gość gość
Jestem Warszawianką. Jestem szczęśliwa ale miasto nie ma nic do tego. Bardziej srodowisko najbliższe rodzina. Dobrze mi się układa odpukać. Ciężko mi sobie wyobrazić mieszkać gdzie indziej. Może Lodz jakos do mnie przemowila jak ja odwiedzalam, ale Kraków tam jeszcze większe wsioki przyjeżdżają niż do Wawy.