Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

walnięta teściowa dzwoni po dentystach bo mojego męża boli ząb...masakra.....

Polecane posty

Gość gość
a gumki i prezerwatywy też mu kupuje żeby niepotrzebnie się nie UDUPIŁ? :P

Gość gość
Gacie nie są normalne, ale nienormalne jest też robienie z tego problemu :)) Chce, niech kupuje. Jeśli porządne, to tym bardziej ;)

Gość gość
tylko żeby lepiej póki dzieci nie ma jeszcze związek rozyebać i sprawić by synuś wrócił mamusi do cycii?? :))))) daremna baba też miałam taką teściową ale ups...zmarła

Gość gość
co ona mu jeszcze kupi????? gacie dla 30latka porażka

Gość gość
gość dziś No sorry ale zeby za dorosłego faceta cos załatwiać i jeszcze gacie mu kupować? A może w tych gaciach ma się jeszcze, według was, mamusi pokazać? A może bez coby mamunia zobaczyła czy synus ma wszystko na miejscu? NAJLEPSZY KOMENTARZ :D:D:D uśmiałam się ZDROWO :))))) zgadzam się z autorką tego komentarza :DDDD

Gość gość
dorosłemu chłopu kupować majtki? porażka! a on języka w gębie nie ma i nie potrafi się sam zorganizować? tylko mamusia musi za niego? jeśli tak to współczuje,a teściowa nie ma taktu,troska troską,ale kupowanie majtek( intymny ciuch) żenada! jak jej całę życie ustępował to masz przekichane! przy okazji niech i tobie kupi stringi!!! co za baby

Gość gość
a dlaczego tobie gaci nie kupiła? toż ty jej dziecko po ślubie z jej synusiem? oj mamusia wyróżnia...

Gość gość
jakby mi tata kupił majtki to czułabym się zażenowana....

Gość gość aniab
To ja was z szokuje, bo mi np. teściowa tez nie raz majtki kupiła, np. kiedy leżałam szpitalu i nie miał mi kto przywieźć z domu. Nawet bluzki mi czasami kupuje, zna mój styl i rozmiar i jeszcze nigdy se nie zdarzyło, żeby był to nietrafiony zakup.

Gość gość
no ludzie ale są jakieś granice. głowa rodziny, nowej rodziny, dorosły facet sam sobie powinien wydzwaniać po lekarzach, ona co najwyżej mu numery może podać... co ona za niego ma załatwiać, może jeszcze tyłek mu podcierać? ludzie są jakieś granice

Gość gość
hahahahaha właśnie teściowa dzowniła zapytać synka JAK ZĄBEK. Bo ona wczoraj spać nie mogła przez to :\\\\\\\\ Boshhhhh.... ludzie....