Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdus20

Dzisiaj dotarl do mnie wibrator ktory zamowilam przez internet.

Polecane posty

Gość magdus20

Pierwszy wibrator w zyciu, zabawialam sie zawsze tylko paluszkami, od czasu do czasu prysznicem ale nigdy nie mialam wibratora, nie moge sie doczekac az sie poloze do lozeczka i go uzyje, czuje ze bedzie nieziemska rozkosz, gdy go tylko wyjelam z pudelka, wlozylam baterie i go na chwile wlaczylam az mile ciareczki przeszly po moim ciele a moja muszelka zaczela robic sie wilgotna, jest cichy co bralam tez pod uwage zamawiajac wibrator, gdyz w pokoju obok zawsze spi moja siostra wiec musialam tez wybrac taki ktory jes cichy przy dawaniu mi rozkoszy, mmm juz nie moge sie doczekac, zamowilam dokladnie taki http://www.seks-shop.com.pl/wibratory_punktu_g.php?pro_id=414

Gość gość
dotarl poczta , to sie wstydzilas pojsc i kupic do sexshopu? Idoitka

Gość gość
Panna zamow i sobie dido :P

Jak sie dostaje paczke to sie nia cieszy, a nie opowiada na Kafe co sie z nim zrobi:P🖐️

Gość gość
Kureka

Gość gość
Kazdy jak cos otwiera to sie cieszy ta nie wie gdzie wlozyc :D i za godzine post bedzie wlozylam do ust i polknelam :P rusza mi sie w zoladku :)))))

Gość gość
No to super, bardzo ci zazdroszczę,przyznam że mnie dotykanie też już nie wystarcza,jednak nie mogę przecież zamówić sobie przesyłkę pod domowy adres,wszyscy by się domyślili.

Gość gość
buhahahah hhaaaahhaha a albo gość dziś wlozylam i zaklinowal , dobrze ze siostra nie spi to wyciagnie i sobie wsadzi ;]

Gość gość
magdus20 do puska bierz i trenuj przelykanie ;S

Gość gość Mateusz
co dziwisz sie ? jak brzydka jak 12 w nocy to nikt nie poleci na taka szmate musi sobie sama godzic dogodzic a i rozumu jej brak wrrrr;/

Gość ladnazwibratorem
Goscmateusz Nie jest powiedziane ze moze byc brzydka, ja jestem atrakcyjna kobieta, tak przynajmniej slysze od wiekszosci osob i sama sie za taka tez uwazam, mam faceta, uprawiamy seks ale mam tez wibrator bo lubie sie tez zabawiac nieraz sama z moim wibratorem. Jesli uwazasz ze wibratory maja tylko brzydkie dziewczyny to jestes glupi i to ty nie masz nic a nic rozumu. no chyba ze masz 12 lat to bym zrozumiala bo twoja wypowiedz na taki wiek wskazuje.

Gość mololo
I jak bylo magdus, jakie przezycia przy tym wibratorku?