Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla Ciebie zyje

Ja ciagle Ciebie chcę,bede walczył,bede kochał,bede się o Ciebie bił

Polecane posty

Gość dla Ciebie zyje

Miejsce w sercu ciagle mam,i jeszcze znajdę wiecej sił,znajdę wiecej sił,czekaj na mnie.

Gość gość
Rogi przypiluj bo sufit rysujesz:D:D

Bardzo dobrze. Brakuje takich mezczyzn ktorzy maja sile i sie nie poddaja, ze chca walczyc... Jesli warto Autorze,to walcz.

Gość gość
A może nie brakuje takich mężczyzn tylko kobiet, o które warto walczyć?

Kobiety tez maja swoje za uszami, ale jednak mezczyzna powinien sie starac zabiegac i walczyc o kobiete... Kiedys juz wspominalam ze przy odpowiednimmezczyznie, ktory bedzie sprawial ze kobieta czuje sie kochana i wyjatkowa, kobieta bedzie chciala mu nieba uchylic i rozbysnie jak diament.

Gość gość
Co mi po takim diamencie który się w g*****e taplał. Jak znajdę cyrkonię która błyszczy czystym blaskiem to się będę z całym światem o nią n*******lał.

Gość gość
brzmi kusząco, marzycielko;) sądzisz, że pacjenta u dentysty byłoby stać na to? może czasem warto choć trochę pomóc, zachęcić?;)

Gość gość
co to za diament ktory sie w gwnie taplał?

Gość gość
trzeba go umiejetnie wyjac z szamba tak zeby sie nie pobrudzic

Gość gość
Ta co w ramionach sponsora rozbłyska :P

Gość DIAMANTE NEGRO
diament zawsze swieci swoim blaskiem,w samotnosci lub bez

Kobieta jest jak nieoszlifowany diament tylko przy odpowiednim mezczyznie rozblysnie niegasnacym blaskiem. Wole nigdy nie byc w zwiazku niz byc w bylejakim zwiazku z mezczyzna-niemezczyzna. Prawdziwa milosc jest warta by o nia walczyc. Tylko prawdziwa kobieta powinna byc z prawdziwym mezczyzna i odwrotnie.

Gość gość
prawdziwa miłość, prawdziwa kobieta, prawdziwy mężczyzna... jakoś nie brzmi to prawdziwie

Gość gość
nie idealizujesz?

Nie. Spotkalo mnie cos co tylko potwierdzilo moje wizje na temat prawdziwej milosci czy prawdziwego mezczyzne, gdzie juz watpilam ze tacy istnieja. Kazdy ma swoje wady wiadomo ale jednak. Dwie os dobrze dobrane moga zdudowac cos b pieknego, cos czego niestety wiekszosc ludzi prawdopodobnie nie dosw... Warto szukac, warto nawet cale zycie szukac zeby choc na chwile moc poczuc prawdziwe uczucie, piekne uczucie..

Gość gość
czym sie rozni prawdziwy mezczyzna od nieprawdziwego?

Gość gość
i tego życzę:) ja tymczasem ucieknę do łóżka, bo wstawanie rano to dla mnie niezbyt (delikatnie ujmując) piękne uczucie:) Dobranoc.

Gość gość
no to moze czym sie rozni prawdziwa kobieta od kobiety nieprawdziwej?

Gość gość
intelektem kurfa intelektem

Prawdziwa kobieta zawsze bedzie czekac na prawdziwego mezczyzne i jesli beda pielegnowac ich uczucie on nigdy nie zechce innej, bedzie doskonale wiedzial ze zadna inna nie da mu takiego szczescia.

Gość gość
a nieprawdziwe kobiety nie czekaja na prawdziwego mezczyzne?czy wszytskie czekaja na owego?

Wiel ludzi wiaze sie z braku laku, bo trzeba , bo wypada, bo lepiej z kims, latwiej. Ja sadze ze warto szukac i czekac na prawdziwa gleboka relacje, a nie zadowalac sie czyms na pol gwizdka. Niestety ale iles tam ludzi prawdopodobnie nigdy nie dowie sie co to znaczy takie piekne glebokie uczucie. Wiele zwiazkow jest b plytkich...

Gość gość
a czy miedzy nieprawdziwym mezczyzna i nieprawdziwa kobieta moze nawiazac sie gleboka relacja czy tylko w przypadku prawdziwych to ma miejsce?

Gość gość
ale nie odpowiedzialas na pytanie czy nieprawdziwe kobiety czekaja na prawdziwego mezczyzne czy nie ,tylko zaczelas cos o plytkich i glebokich zwiazkach

Hah:) dobre. Miedzy nieprawdziwymi moze sie nawiazac relacja jest wiele takich relacji, ale ona sie rozni diametralnie od tej miedzy m. Prawdz a k. Prawdz. I oni oorocz tego ze sa prawdziwi musza sie w sobie zakochac i podobac sie sobie i odpowiadac charakt...:) jesli tamci nie wyczekiwali na siebie, nie szukali siebie w sloncu w deszczu i w burzy wsrod kilku milionow ludzi,a odnalezli sie szybko i zetnely sie ich spojrzenia to jak to moze byc glebokie i romantycznie piekne...