Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterinka

czy zadecydowac za niego?

Polecane posty

Gość kafeterinka

Witam, od 11 lat jestesmy malzenstwem, mamy 7letniego syna, od jakiegos czasu moj instynkt macierzynski mowi mi ze czas na drugie dziecko, ale maz niby powiedzial ze chce, ale w glebi serca chyba jednak nie jest przekonany, czy podjac decyzje za niego?

Gość kafeterinka
Nie chce wyjsc na egoistke, ale ja zawsze chcialam miec dwojke dzieci. On o tym doskonale wie, zbywal mnie zcta decyzja dosc dlugo, wymyslac przy tym rozne przyczyny: zla praca, pierwsze dziecko za male i takie tam. Ale teraz nadeszla pora decyzji a on miwi tak, ale ja widze po nim ze on sie boi i nie jest pewny

Gość gość okiem na prawo
poczekaj na 5 stówek, lex retro non agit

Gość kafeterinka
Ja tez mam obawy jak to bedzie, ale chce i to bardzo, czy jest sens zebym to ja rezygnowala z marzen o dziecku bo facet nie wie czego chce? Czekam na wasze opinie

Gość gość
Trudno tak radzić. Decyzja o dziecku to poważna decyzja... Mogę Ci jednak powiedzieć z perspektywy kobiety, która jest mamą jedynaczki, właśnie z powodu licznych "trudów", które ostatecznie ciągnęły się tyle lat, że już zrobiło się nieco za późno... Gdybym mogła cofnąć czas to byłabym odważniejsza w decydowaniu...