Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci boja sie pieknych kobiet: confirmed!

Polecane posty

Gość gość

i w koncu mam na to niezbity dowod. zwykle na imprezy chodze odwalona, makijaz, fryzura itd. zdaniem kolegow w tym wydaniu prezencje mam 9/10, ale wiadomo gusta sa rozne. I nie powiem kilka razy ktos do mnie niesmialo zagadal pod pretekstem ognia albo innej p*****ly, ale pozniej chyba nie wiedzieli jak pociagnac rozmowe i najczesciej odchodzili :D lub zachowywali sie na tyle glupio ze odchodzilam ja ;) a w sobote znalazlam sie na imprezie na zupelnym spontanie, ubranie codzienne, bez grama makijazu, w niedbalym koczku a'la Elka singielka z tvn-u :P i co? spotkalam fajnego goscia, calkiem przystojnego. przyjemnie nam sie rozmawialo, bez zadecia, naturalnie, na koniec wzial numer i jestesmy w kontakcie ;) moge sie zalozyc, ze sprawy nie potoczylyby sie tak gdybym byla w wydaniu "na wyjscie". stawiam wyplate, ze w ogole by nie podszedl ;)

Gość gośćik
Wcale się z tobą nie zgodze....zalezy jaka facet ma o sobie samoocenę... A jestes ze wsi czy miasta?

Gość gość
przystojny czyli ile miał wzrostu ? ;)

Ja się boję kobiet które sprawiają wrażenie mądrych.:classic_cool: Strach znika gdy otworzą japę i dość szybko zamienia się w pogardę.:classic_cool: Im kobieta głupsza, tym lepszy kamuflaż na twarzy.;) Dobrze, że jest jeszcze masa normalnie wyglądających kobiet, z twarzy których można czytać jak z otwartej księgi.;)

Gość taaaaaaaac
Piękna kobieta jest piękna i z makijażem i bez. Tym się różni od tych przeciętnych i brzydul. Znaczy się - nie należysz do nich :P Powiem ci więcej, brzydula jak to piszesz "odwalona" często tylko pogarsza swoją sytuację bo wygląda sztucznie a przez to odpychająco. Makijaż też trzeba umieć robić 🖐️

Gość gość
jestem z miasta, chociaz to nie zadna metropolia. srednie ze wskazaniem na male, ale to nie ma az tak wielkiego znaczenia, bo na imprezy jezdze rozne, w rozne miejsca ;) czy sprawiam wrazenie madrej to nie mnie oceniac, wiec sie nie odniose. dziś umiem sie malowac, choc nie robie tego czesto ;) bez makijazu wygladam chyba dobrze, mam regularne rysy twarzy, ale z podkreslonym okiem zawsze wyglada sie lepiej ;) tym bardziej na tle wszystkich tych lasek z doklejanymi rzesami, doczepianymi wlosami i kij wie co tam jeszcze.

mun odejdz z komputera to moze jakas poznasz. tylko ze fajne laski rzadko leca na informatykow...

Gość gość
facet który kocha nie boi się tej którą kocha

Gość gośćik
To dużo zależy od faceta... A ty autorko do jakich facetow zagadujesz?

Gość gość
dziś yyy?

zbereznik dziś Czaisz się i czaisz aż w końcu wyskoczyłeś z ukrycia i klasycznie palnąłeś niczym łysy prawik warkoczem o parapet:D

Gość gość
ja nie zagaduje, przynajmniej w klubach. na imprezy chodze zeby sie pobawic, wytanczyc i wyluzowac, a nie polowac na faceta.

Gość gość
Autorko masz gg? Tu się rozmawiać nie da?

Gość gość
Ale jak tanczysz to na pewno jakis nowy nieznajomy podbija co...

gość dziś glupie gadanie, spedzacie w lazience 3 godziny zeby sie wypudrowac i nie chcecie poznac faceta?! oczywiscie ze chcecie... ;)

Gość gość
Nie mam gg.

Gość prawictwo pospolite 152
faceci się boją brzydkich kobiet , a nie pięknych ja się pięknych nie boje.

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś Ty się żadnych nie boisz dopóki spoglądają na ciebie z jotpega:classic_cool:

Gość gość
A może na @ napiszesz

Gość gość
zbereznik niekoniecznie w klubie. tam sie roi od douchebagow, wiec szukanie faceta w takim miejscu to jak igly w stogu siana ;) a "pudruje sie", bo milo od czasu do czasu miec okazje i ladnie wygladac.

Gość gość
nie widze zadnego sensu w mailowaniu. podyskutowac mozemy tutaj :) x Ty się żadnych nie boisz dopóki spoglądają na ciebie z jotpegacool.gif x hehe, dokladnie :D

musialem sprawdzic te slowo (douchebag) w slowniku a i tak malo rozumiem, co to wlasciwie znaczy ? :D:P

Gość gość
zbereźnik spiertalaj lansowac sie na korporacyjną palarnie dla l********gów szczebla półkierowniczego

Gość gość
Mejla mam,to napisz do mnie malgorzatacycata@wp.pl

ja sporo poznaje kobiet w zwyklych codziennych warunkach, do klubu najczesciej chodze juz z jakas laska... :P

nie moge sie tam lansowac bo jestem juz na szczeblu kierowniczym, a do tego nie pale... :D:P

Gość gość
Douchebag to słowko autorka poznała zapewne rozbierając się przed obcokrajowcem na zagranicznych czatach :-D raczej nie wyjaśni znaczenia ta słowa.

Gość gość
co do autorki i tematu to już sie pochwaliłaś, że jesteś "pekna" i masz branie jak również onieśmielasz mężczyzn co oznacza, że już w życiu nic więcej nie osiągniesz i z czasem będzie coraz gorzej dlatego nie marnuj tu czasu tylko szukaj bogatego męża z chorobą wieńcową