Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci boja sie pieknych kobiet: confirmed!

Polecane posty

Gość gość
Zberenik nadal poznajesz laski?przecież mowiles,ze juz masz.

Gość gość
dlatego wysyłam cie właśnie tam żebyś miał sie przed kim i czym lansować sprzedajna kooorfo korporacyjna

Gość gość
Douchebag to wieśniak, prymityw ;-) A to prawda jest, że twierdzą że się nie boją pięknych, a tak naprawdę się boją (wszak do przyznania się do strachu też trzeba trochę odwagi) . Mój facet powiedział że nie bal się do mnie podejść dlatego że był trochę po %, a poza tym mu nie zależało - był w takiej sytuacji, że nie miał ciśnienia.

Gość gość
wklep jeszcze raz w wyszukiwarke i wejdz w grafike, esencja douchbagowatosci :D obraz wyraza wiecej niz 1000 slow :)

Gość gość
Masz racje autorki,faceci boja się podejść do wypacykowanych pudernic,bo taka mogłaby mu w tańcu wybrudzic koszulkę :-D zrób dyskretny makijaż to może jakiś podejdzie. Nie każdy chce mieć twoja twarz odbita na koszulce.

Gość gość
zbereźnik jak nie wejdzie mecz który był na liście in play a okazał sie nie in play to cie znajde i ci zrobie z dooopy garaż na twój służbowy samochód który dostaniesz za jej dawanie :)

Gość gość
(9:34 to nie autorka jakby co)

a okey... :P faktycznie grafiki w google powiedzialy wiecej... :) ale ja nie widze takich kolesi w klubach, moze po prostu ich tam nie wpuszczaja... :P:)

Gość gość
dobrze, że ciebie wpuszczają pewnie dlatego, że dajesz dooopy za kase

Gość gość
Mam inna teorię. Jesteś nieumalowana wyglądasz przeciętnie, faceci podchodzą. Umalujesz się,wyglądasz sexy a zarazem jak eskluzywna do łóżka, takiej nie chcą poznawać. Bo pp alkoholu maja watke peto. Wiec jak robisz mocny makijaż idź do drogiego klubu,gdzie będą starsi panowie używający częściej wiagry niż alkoholu i tam przypadniesz im do gustu. Chloptasie klubowe,boja się po prostu ze ich podliczysz za seks.

gość dziś a ty dlatego sie wku/rwiasz, ze nie przelecialem cie w swieta czy co... ? :P:D

Gość ka  ma
Ja kilka razy słyszałam że taka "zrobiona" laska sprawia wrażenie takiej z wysokim mniemaniem o sobie. Łatwiej i bezpieczniej zagadać do dziewczyny naturalnie wyglądającej bo i po zmyciu tapety nie ma szoku totalnego;) cześć gośćik jeśli jesteś jeszcze;)

Gość gość
mentalych douchebagow jest bardzo duzo, nawet wsrod dobrze ubranych mieszczuchow:)

Gość gość
Ka ma Myślisz że faceci na imprezie, zwłaszcza nie do konca trzezwi rozkminiają kto jest naturalny a kto nie? Watpię, dla nich dobra dupa to dobra dupa i tyle

Gość gość
zamknij ryj kooorfo jak sie zaraz nie pokaże wynik to znaczy, ze jest dogrywka a to znaczy, że wynik jest dla mnie niekorzystny co z kolei znaczy, że cie wyrooocam w dooope cwelu

Gość ka  ma
Hmm tak rozkminilam sobie że autorka ma na myśli tych co patrząc na dziewczynę nie nie pomyślą o d***e w pierwszej sekundzie;)

Gość gość
nie oszukujmy sie, kazdy patrzy w pierwszej sekundzie patrzy na wyglad. jest jak pisze gosc, dobra dupa to dobra dupa i osobiscie nie widze w tym nic zlego. zreszta moi znajomi czesto na trzezwo nie potrafia rozpoznac czy jestem umalowana czy nie. faceci takich rzeczy najczesciej nie zauwazaja ;)

no tak, bo my jestesmy slepi i nie widzimy czy jestescie umalowane czy nie... prosze cie... :o

Gość ka  ma
Mi chodziło raczej o to że nie każdy facet w pierwszej sekundzie pomyśli dosłownie "ale dupa!" A jeśli się mylę to nie uświadamiajcie mnie...wolę żyć w tej naiwnej nieświadomości;)

Gość prawictwo pospolite 152
Mi chodziło raczej o to że nie każdy facet w pierwszej sekundzie pomyśli dosłownie "ale d**a!" zdarza sie tak pomysleć jesli kobieta jest legginsach ale gdy nie ma legginsow na sobie to nigdy nie mysle -- ``ale dupa``

W moim przypadku jest tak , ze to co myśle o dziewczynie zależy tylko i wylącznie od tego jaki ona ma ubiór na sobie https://www.youtube.com/v/uQ1Yuy0tz68

Gość gość
ka ma, jak sobie zyczysz :D

o tej pannie z linku powyżej w legginsach własnie pomyslałbym -- ale dupa nasze mysli są zatem w rękach kobiet.. Gdy panna ma na sobie rurki albo cos innego to raczej nie zwracam na nią specjalnie uwagi .. Mój wzrok przyciągają za to osobniczki w legginsach i robię to nieświadomie

Gość ka  ma
Widzisz gość...prawictwo nie pomyśli o Tobie "ale dupa" jeśli nie będziesz w legginsach;) inną kwestią jest to że prawdopodobnie nawet nie zwróciłby uwagi:D

Gość ka  ma
Też uwielbiam choć raczej z zupełnie innego powodu:D wygoda:P

a ja jak widze leginsy opiete na d**eczce to sobie od razu wyobrazam jak bym w nia wchodzil i to mi tak zostaje az nie sproboje tego z ta dziewczyna... :P:) legi mega mnie kreca... :D:P