Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amaterasu 226

sklep emp shop.pl

Polecane posty

robił ktoś z Was tam zakupy? jeśli tak to czy długo czekaliście na przesyłkę i czy wszystko poszło bez żadnych komplikacji ?

Gość gość
Niestety, 3 tygodnie czekam na przesylke towaru ktory byl w magazynie. zero informacji lub kontaktu ze strony emp shop. nie polecam

Gość gość
Doczekałeś(aś) się w końcu przesyłki ?

Gość Alexa Wolf
Ja już tam zamawiałam 4 razy i polecam. Na przesyłkę czekałam zawsze max do 7 dni roboczych - np zamawiam w czwartek wieczorem i w pt za tydzień już mam. Niestety za droga przesyłka, ale robią często rabaty i za opinie dostaje się 10 %, więc zawsze można sobie zmniejszyć przez to koszty wysyłki.

Gość gość
Miałem problem z przesyłką (wina DHL), przesyłka wróciła do sklepu, informowałem zarówno DHL jak i sklep na bieżąco o zaistniałej sytuacji i prosiłem o ponowne przesłanie towaru (bez względu na koszty) po czym dowiedziałem się że mój zamówiony i opłacony towar sprzedali komuś innemu! Całe szczęście płaciłem PayPalem i mogłem skorzystać z procedury ochrony zakupu, bo emp-shop.pl przez ponad 2 miesiące przetrzymywał moje środki i nie spieszył się z oddaniem. Kompletne olewanie klienta i całkowita spychologia, zero przeprosin, albo próby załatwienia sytuacji.

Gość gość
Ten sklep to jeden wielki dramat. Klienta mają za nic. Niestety smutne. Nic tam więcej nie kupię.

Gość domini k wieczorek

Różowe koszulki sobie zamówiłem , pasują jak nic do wi3sniaka w starym a6