Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaluje, ze nie zrobilam tego jako nastolatka

Polecane posty

Gość gość

jestem kobietą ale nie cieszę się ze swojej mlodosci bo jestem dziewica.. nie z wyboru nie , nie . Mam bardzo wysokie libido, codziennie się zaspokajam ( z powodzeniem) ale nie trafilam do tej pory na faceta , który by mnie uwiodl bo nie oszukujmy się większosc dziewczyn czeka az to on zainicjuje sex, nie miałam nigdy chlopaka może to dlatego , wychowalam się na wsi gdzie był maly wybór .. Ale generalnie zachalam się pare razy w lo ale oczekiwalam bardziej , ze ten ktoś tez mnie pokocha chyba nawet tak było (intuicja) ale nie odwazyl się , ja tez udawalam totalnie niewzruszona i niezainteresowana, w każdym razie myślę , ze zrobilabym to z nim na 100% gdybym miała okazję , byłam bardzo napalona ciągle myślalam o jednym, nawet jesli tylko na seksie mialoby się skonczyc to chcialam tego. ZALUJE pewnie myslicie, ze jestem dziwaczka co? 20l i dalej dziewica...

Ja byłam już na studiach magisterskich, kiedy przestałam być dziewicą. Do dzisiaj żałuję, że się nie wyszalałam. Byłam głupia i przejmowałam się tym, co ludzie, których nie znam sobie o mnie pomyślą.

Gość gość
Ja stracilam cnote majac "az" 22 lata. Wczesniej okazji bylo z 3-4 ale wycofywalam sie I nie zaluje. Stracilam cnote w zwiazku (ktory sie akurat rozpadl po paru miesiacach, ale poki trwal bylo fajnie). W sumie w okresie miedzy 22 a 26 lat mialam 7 facetow, kilka to zwiazki trwaja zwykle po 6-10 miesiecy, kilka to przygoda trwajaca miesiac-dwa oparta na samym seksie I 1 jednonocna zabawa. Wyszalalam sie i tak teraz mam 32 lata i od kilku lat meza ktory byl moim osmym I ostatnim

Gość gość
Nie jesteś dziwaczką, ale jesteś ograniczona i płytka. Każdy traci dziewictwo wtedy kiedy ma ochotę. Są osoby dla których seks mógłby nie istnieć.

Gość gość
haze żalosna jesteś z tym ciągłym żaleniem się że się nie wyrochałaś za młosu, od razu widać że cię swędzi i że zdradzisz męża gdy tylko będziesz miała okazję :O

Gość gość
a kto ci broni iść do klubu i dac się przeroochac pierwszemu lepszemu skoro aż tak cię macica swędzi? kobieta zawsze znajdzie chętnego. naprawdę nie rozumiem takich tematów

Gość gość
dla jednych to mistyka, a dla niektórych to zwykłe roochanie dla sportu, ludzie są różni

Szkoda, że w tym nie ma żadnej mistyki. I gdyby mi ktoś nie nakładł bzdurnych bajek do głowy, to nie czekałabym na księcia, bo przed tym księciem było wielu fajnych chłopaków, a książę okazał się być obrzydliwa ropuchą w przebraniu.

Gość gość
a ja w sumie jako nastolatka "straciłam dziewictwo" już mając 11 lat się czepnął mnie chłopaczek tylko chętny do tego by mnie rodziewiczyć ... w sumie długo się broniłam bo aż kilka lat (w życiu tyle wyzwisk się nie nasłuchałam jak wtedy) ... jak straciłam dziewictwo tak dupolizów i dupowłazów od cholery i ciutciut ... eeee eee

Gość gość
Dziewictwo to szacunek