Żelkowa92 0 Napisano Listopad 17, 2015 Witam, potrzebuje pomocy. Od tygodnia spóźnia mi się okres. Współżyłam ze swoim narzeczonym bez zabezpieczenia 3 razy : pierwszy - 18.09.2015, drugi - 18.10 ( dodam, że miałam wtedy okres ) , a trzeci : 7.11. Nie były to dni płodne. Potrzebuje waszej pomocy. Tak jak wcześniej wspomniałam nie mam okresu, a objawy mam jak bym miała go dostać.. Nie zauważyłam również żadnych objawów ciąży.. Czy mogłam zajść w ciąże? Kiedy mam zrobić test ciążowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2015 Bez myslenia tylko praca piździo/rą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2015 Skoro okres spóźnia tydzień to zrób test teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2015 być może miałaś przesuniętą owulację i tutaj tkwi przyczyna. zacznij wyznaczać sobie fazy cyklu. lepiej poznasz swój cykl, szybciej wychwycisz anomalie i będziesz wiedziała w które dni możesz zajść w ciąże. jeśli wyznaczanie dni płodnych i niepłodnych będzie sprawiało Ci problem kup sobie mikroskop owulacyjny. z własnego doświadczenia polecam afrodytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żelkowa92 0 Napisano Listopad 22, 2015 Zrobiłam test - wyszedł negatywny... A okresu, jak nie było tak i nie ma do dziś... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2015 Cierpliwości. Pewnie sprawka hormonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2015 tak Ci sie prJezeliuwa okres to lepiej zabe dodatkowo, siezabezpieczajsienigdy nie wiesz kiedy masz dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach