Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwat0r

Jacy mężczyźni w łóżku? Jakie kobiety?

Polecane posty

Gość obserwat0r

Pytanie skierowane do płc***ięknej i brzydkiej, tak żeby nie dyskryminować, uszanować cudze zdanie i czegoś się dowiedzieć od siebie. Myślę, że zachowując kulturę mogą wyjść ciekawe uwagi. Sprawy typowo łóżkowe, seksualne. Proszę podpisać się płcią i wiekiem. Pytanie dotyczy inicjatywy i 'prowadzenia' w łóżku. Kobiety: Czy wolicie/lubicie partnerów, którzy przejmują inicjatywę podczas seksu, czy po równo, a może jednak wolicie same 'ustalać reguły'? Dlaczego? Mężczyzni: Wolicie bierne czy aktywne partnerki? Dlaczego? Uznajmy to za badanie i zobaczmy jakie odpowiedzi w relacji do płci i wieku wyjdą, może wyciągnie się jakieś wnioski. Zacznę od siebie. Mężczyzna, 24 lata - Wolę bierne. Mam relatywnie małe doświadczenie, ale czuję, że wolę 'dowodzić'. Dodam też, że jestem typem, który lubi dawać kobiecie i czerpie satysfakcję w dużej mierze z tego jak ona jest zadowolona. Uległość kobiety bardzo mnie podnieca, sprawia, że stoję przed wyzwaniem ujawnienia swojej męskości przez opanowanie, pewność siebie i przewodzenie. Klasyczne męskie instynkty, dosłownie niczym z książki psychologicznej.

Gość gość
Temat umarł, a wątek ciekawy. (*)

Gość gośćik
Kobiety sa bardzo malo aktywne w lozku... Najlepiej by się polozyly i czekaly na trzęsienie ziemi :-)

Gość gość
M. 32 l. Ja jestem aktywny i chcialbym aktywna. Moja zona jest raczej bierna. Czasem przejmujr inicjatywe ale chyba tylko po to zeby mi sprawic przyjemnosc. Nie potrzebuje tak czesto jak ja. A ja uwielbiam jej sprawiac przyjemnosc i uwielbiam jej orgazmy.