Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie, że będzie III wojna światowa i koniec świata?

Polecane posty

Gość gość

J.w.

Gość gość
Koniec świata nie, ale wojna już jest. Ona się dzieje trochę na raty, ale jest

Gość gość
nie będzie,prędzej jakaś katastrofa naturalna,ale generalnie stoimy u progu nowej epoki,

Gość gość
tak. Już odwiedziłam muzułmańska dzielnicę i zakupiłam kilka chust:) Przygotowuję się :classic_cool:

Gość gość
17:59 też to czuję, bardzo się tego boję. Boję się, że mojemu dziecku stanie się krzywda.

Gość gość
Wojna juz sie zaczela moje drogie

Gość gość
zgadzam się, że wojna to już jest, a będzie jeszcze gorzej

Gość gość
Nie bedzie wojny :))za to nastapi glod,mordy,g***ty,zarazy:)

Gość gość
przyjdzie w grudniu potop

Gość gość
Jesli czekacie na taka wojne jak pierwsza czy druga swiatowa to raczej takiej nie bedzie, nie bedzie takiej bo przeciwnik inny ( co nie znaczy slabszy ) ale wojna juz jest i coraz bardziej to odczujemy , coraz wiecej miast europejskich wyleci w powietrze , bedzie strach i zarazem zalamanie totalne ekonomiczne , zaczna sie bojki g***ty rzezie i hordy islamistow wedrujacych sobie to tu to tam jak paniska .Wojna w Syrii trwa chyba juz 4-5 lat i nagle teraz jak na jakis znak rozkaz wszyscy rzucili sie do europy???? Do waszej informacji FRancja juz wypowiedziala wojne islamistom

Gość gość
Tak. Bedzie wojna. Jestem czarownica i to wiem :P mialam nawet sen proroczy i wizje jak zasypialam, ze uciekalismy z dzieckiem na rekach. Niestety nie raz sie moje przeczucia sprawdzaly :( konca swiata nie bedzie. Nie teraz. Mozemy doprowadzic nasza cywilizacje w jakiś sposob do zaglady ale to nie będzie typowy koniec swiata.

Mnie to tez przeraza bo wiem ze wojna juz trwa i bedzie tylko gorzej. Chcialam w przyszlosci kiedys za kilka lat rodzine zalozyc ale w takiej sytuacji... Straszne to jest..

Gość gość
Tak,strasznie się boje wojny i najchętniej juz bym uciekała..

Gość gość
Boję się o moją rodzinę :(

Gość gość
Francja wypowiedziała wojnę islamistom? Nie rozśmieszaj mnie:D Cóż to za wojna? Kilka cierpkich słów? a może "ubolewanie", które wyraziło NATO? Wojna ze strony Francji oznaczałaby natychmiastową deportację ciapackich śmieci, bez patrzenia na to czy się urodzili we Francji czy nie, są ciapaci? wierzą w Allaha? w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/ć :O Wojna to wojna, nie ma cackania się. Jakoś islamiści się nie pieszczą. P.S Europa potrzebuje Hitlera.

Gość gość
To jest dopiero początek. To sie musi zdarzyć bo jest zaplanowane. Rządy muszą sie pozbyć części ludzkości bo mniejszym stadem łatwiej kierować.

Gość gość
Widzę że nie tylko ją się boje o los moich dzieci. Córka ma dwa lata a kolejne w drodze. Przeraża mnie myśl o przyszłości z wojna na ulicy

Gość gość
gość dziś ale ja sie z toba calkowicie zgadzam ! wojna w ustach Francji to kilka nalotow i pitu pitu , ja bym zrobila tak jak ty piszesz , zaczela od regularnych lapanek i w*********lac kazdy jak leci , urodzony we francji czy nie kobiety dzieci wszyscy ale pomysl ze wszystkich w ciagu godziny nie wylapiesz a mogloby to doprowadzic do zwyklej ulicznej rzezi

Gość gość
siedzcie w Polsce i nie marudzcie Polska jest w miare bezpieczna

Gość gość
jak zachód się wda w wojnę z ISIS u siebie to putin weźmie sobie to co jego czyli 17 republikę.

Gość gość
Właśnie! bo polska ma być wmiare bezpieczna o dziwo dzięki Niemcom i Rosji. Niemcy nie będą niszczyć polski bo będą chciały ją zagarnąć

Gość gość
Wojna? Na pewno nie. Koniec świata, oczywiście prędzej czy później tak ale obawiam się że prędzej. Zresztą wtajemniczeniu już się zabierają a o porzucone tereny i niedobitków nikt nawet nie udaje że dba. Dalej zanieczyszczamy środowisko, nawet coraz bardziej, wybijamy zwierzęta i tworzymy nowe zagrożenia.

Gość gość
Poczytajcie info na temat proroctw biblijnych, ktore maja 100% wiarygodnosc, bo jak dotad WSZYSTKIE sie wypelnily co do dnia. Tu film na temat biblijnej Ksiegi Daniela, ktora przepowiedziala tok wydarzen poczawszy od Babilonii do naszych czasow, ktore sa czasami ostatecznymi. Zreszta sami zobaczcie i porownajcie, jak wydarzenia tam opisane maja sie do naszych czasow: https://www.youtube.com/watch?v=GAkd6C5PUzo&list=PLI2zA96OM0Kr0OuyiLPA4OVp1J4uhfvlT

Gość gość
końca świata nie będzie tylko koniec ludzi

Gość gość
Biblia przepowiada nie tylko koniec swiata, ale koniec calego wszechswiata, a wraz z nim grzechu i szatana. Bog stworzy "nowa ziemie i nowe niebo", tylko dla zbawionych.

Gość gość
ta wojna będzie inna niż dwie pozostałe.. ta wojna będzie polegać na tym, że ci, którzy mają konszachty z diabłem będą czynić wielkie zastraszanie i chaos. Właśnie to się zaczyna- zaczęło się od 9/11, teraz mamy Paryż... Parę ataków terrorystycznych, parę krachów giełdowych.. Rządy będą upadać, państwa będą upadać, rynki finansowe się załamią, ludzie będą zachowywać się gorzej niż dzicz... w rezultacie sami zaczną błagać o powołanie nowego światowego rządu. New word order. będziemy sterowani.. zaczipowani... kościół upadnie.. będzie nam przedstawiony fałszywy mesjasz, kto w niego uwierzy ten podpisze na siebie wyrok

Gość gość
Wojna z isis juz trwa. Bombarduja tereny przez nich zajęte a są juz plany zeby wprowadzić wojska. A czy wojna dotrze do nas, całkiem możliwe.

Gość gość
Spokojnie, nie jest źle. Jak na razie nic złego się nie dzieje. Zachód przeprowadza ćwiczenia w krajach arabskich a islam dostaje po dooopie. Od czasu do czasu zrobią jakiś zamach, ale to tylko pogarsza ich sytuację. Lokalne konflikty wybuchają i gasną ale tak było od zawsze. Nie będzie żadnej wojny światowej bo na takim konflikcie wszyscy mogliby stracić. To się po prostu nie opłaca.

Gość gość
Bo co to za problem zmobilizować hordy tych co taka fala wlewaja się do Europy. Może właśnie po to oni tu idą.

Gość gość
22:11 lepiej sobie poczytaj trochę historii... na wojnach zawsze ktoś traci.. a ktoś zyskuje!!! usa.. to siedlisko sztatana.. siedlisko iluminackich diabłów.. oni zyskają najwięcej. Tak jak na I i II WŚ