Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoJAA

ja 24, on 18...

Polecane posty

Gość paranoJAA

tak jak w tytule. czy to ma rację bytu? wyglądam młodo, on z kolei wygląda starzej jak na swój wiek. jestem jeszcze trochę gówniarą a on właśnie jak na swój wiek jest dojrzały. nie wiem co o tym sądzić. można tak? czy to się może udać? czy zawracać sobie głowę ? ;> boję się, że się wkręcę ... co na to moi rodzice itd... ;/ cyz to moralne ???

Gość gość
On pewnie jest w 7 niebie, ale ty puknij się w łeb i dorośnij.

Gość paranoJAA
ja tylko proszę o sensowne opinie, nie oczerniające mnie bo nic z nim nie robię, no ale czego się tu spodziewać po kafe. zawiodłam się ... jak zwykle z grubej rury zjedziecie kogoś.

Gość gość
Daj spokój pytasz o takie coś na kafe? 7 lat byłam z młodszym o 7 lat chłopakiem, poznałam go jak miał 16 i zawsze xhuj mnie obchodziła opinia innych. Ohydne stare chłopy pieprzą nastolatki mając żony i jakoś nikt się nie czepia, a ty pytasz o opinie bandę kretynów na kafeterii?

Gość gość
Jeśli jednak przeszkadza ci jego wiek to jesteś materialistyczną kretynką i od razu lepiej szukaj smierdzacego sponsora z brzuchem i łysiną jak to robią "rozsądne dziewczyny". Roz******la mnie patrzenie na związek pod kątem różnicy wieku czy wyglądu, ale przecież nie ma miłości jest tylko seks i kasa....

Ja mam 20, moj chlopak 16 (skonczone!!) uklada nam sie swietnie. Co komu do tego? Nie patrz na innych ;)

Gość gośćparanoJAA
dzięki za normalne opinie :) oczywiście nie oczekuję, że wszystkie będą pochlebne, może mi nawet ktoś napisać, że jestem nierozsądna a i tak będę się cieszyć za szczerą opinię :)

Gość gość
A dlaczego nierozsadna? Bo sobie tatusia nie szukasz jak nieudaczniczki życiowe?

Gość gość
ona pedofilka a on desperat :P Nieźle się dobrali. Ona zwyrodnialec a on ofiara. Jeśli dla ciebie 18 jest dojrzały to ty musisz być na poziomie dziecka w podstawówce

Wiek nie jest wyznacznikiem doroslosci,bo niejeden mlody chlopak,moze byc dojrzalszy od tego dojrzalego.W koncu to tylko 6l,i moze teraz to wyglada dziwnie,to w pozniejszym czasie,nie odczujesz tej roznicy:) XXXX Swiety Przemyslaw-matole,zanim cos napiszesz,to najpierw zaczerpnij informacji,bo pedofilstwo to czyny lubiezne,lub sam akt seksualny z dziecmi do 15r zycia.

Gość paranoJAA
jakieś opinie jeszcze? ;>

Gość gość
Kazdy jest panem swojego życia.Ja tez mam młodszego i nikogo nie pytalam o zdanie:}

Gość paranoJAA
zrobię jak uważam, ale chętnie posłucham opinii innych ludzi, jak wy to widzicie ;)

Gość gość
moja mama jest 9 lat starsza od taty :) 40 lat udanego małżeństwa :)