Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rano budzicie sie glodne i jecie sniadanie

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie.. Moj 1-szy posilek kolo 13-14 godz nie czuje glodu. I tak sie zastanawiam jak maja " normalni ludzie"?

Gość gość
ja śniadanie jem 10-12 ale tak ze ok3 razy w miesiącu czuje wilczy głód zaraz po przepudzeniu

Gość gość
Zawsze, i obowiązkowo. Mogę nie zjeść obiadu, ale śniadanie musi być.

Gość gość
Ja też nie budzę się głodna i dotychczas jadłam pierwszy posiłek właśnie tak jak ty, ale od jakiegoś czasu wstaje codziennie o 7 rano i jem śniadanie i powiem, że czuję się o wiele lepiej.

Gość gość
Ja zawsze budzę się głodna, biorę euthyrox i muszę odczekać pół godziny zanim coś zjem, czasami ciężko to zrobić, nie raz aż kręci mi się w głowie :P Ale nie zawsze tak miałam, jako nastolatka mogłam w ogóle nie jeść śniadania.

Gość gość
Mam nieregularny tryb życia, więc nie wiem czy odpowiadam człowiekowi "normalnemu" hehe, ale przeważnie albo budzę się głodna albo zaczynam odczuwać głód w ciągu godziny po przebudzeniu.

Gość gość
Owsianka, bułka słodka,tosty, banany.. .. Cokolwiek, ale coś musi być.

Gość gość
jem okolo 14-16. Rano kawa, papieros. Brat mojego dziadka prowadził tkai tryb życia, 3-4 kawy dziennie, paczka fajek i kieliszek wódki :classic_cool:. Dożył setki i zmarł, bo go potrącono na pasach. Dziadek ma 98 lat, tryb życia identyczny i do grobu mu się nie spieszy. Mój ojciec wychuchany, wydmuchany zmarł na nowotwór płuc (nigdy nie palił) w wieku 52 lat. Ja tam wolę prowadzić tryb życia dziadka i jego brata oraz ojca:) Tyle, że kieliszek wódki piję wieczorkiem, bo rano prowadzę.

Gość gość
Żyj i 200 lat ale papierosy są obrzydliwe i palacze śmierdzą.

Gość gość
Budzę się głodna. Śniadanie jem o 7.

Gość gość
ni nie budze sie glodnatylko strasznie mi sie chce siku i pic , wypijam szklanke wody z cytryna ide siku i kawa , pozniej druga kawa , fajka i okolo 11 juz w pracy jakas kanapka czy banan przytaszczony z domu . kiedys chcialam normalnie wstac i sie najesc , zjadlam na sile wyrzygalam sie w drodze do pracy :o

Gość gość
głodna robię się nie od razu po wstaniu,ale śniadanie muszę zjeść bo gdy nie zjem potem bardzo mnie boli głowa źle się czuję, śniadanie obowiązkowo

Gość gość
I ja mogłam nie jadać śniadań jako nastolatka, również później jako dwudziestoparolatka. A teraz jeśli nie zjem śniadania, to o tej przykładowej trzynastej bardzo boli mnie głowa (chociaż nie czuję głodu). Jem więc śniadanie nie z głodu ale z rozsądku, żeby nie czuć się potem źle, i nie zaraz po wstaniu bo na to absolutnie nie mam apetytu.

Gość gość
Glodna jestem,ale tak uwielbiam kawe ze rano natychmiast po przebudzeniu zaparzam kawke i popijam. Jak mam wolne to obiad ok 12.30 zjadam ze smakiem i wielkim głodem

Gość gość
Ja również pije tylko kawę z rana potem juz nie jestem glodna. Wiem ze to źle powinno sie zjeść cos rano na śniadanie choćby niewielka ilość płatków jakiś owoc cokolwiek ponieważ wtedy rozkręcamy metabolizm jednak ja wole kawe:-)

Ja zawsze rano lubię zjeść śniadanie i wypić dobrą kawę, moim zdaniem to podstawa dobrego dnia a takich bym chciała mieć jak najwięcej :)

Gość gość
Nienawidzialam sniadan. W szkole kazde wymiotowalam. Poszlam na studia i moglam nie jesc do 15. Nikt mi w koncu nie kazal jesc :) w ciazy sie tylko zmuszalam. Ale potem wrocilam do starych nawykow. Nigdy nie budze sie glodna. Nigdy. Jak siedze w domu to dopiero jem obiad. Ale jak wychodze do pracy to glodna jestem w ciagu 2h i tu mam problem bo najwiecej pracy.i musze sie zmuszac do zjedzenia przed wyjsciem. Ale..nie sa to sniadania weglowodanowe. Bo jak zjem owsianke to mnie zaraz ssie w zoladku wiec jak dojezdzam do pracy to znow mysle jak tu zjesc. Zjadam śniadania bialkowe i bez dodatku jakiechkolwiek węgli. I wtedy jestem syta na 4 h.

Gość gość
Śniadanie zawsze bylo dla mnie najwazniejszym posilkiem. Wstaje juz na glodzie..na czczo poje czesto wode z miodem i cytryna, pozniej sniadanie i to nie male, tosty z jajecznica, kanapki razowe, muesli, na koniec slodki rogalik z dżemem itp. Po godzinie jest kawka. Drugie sniadanie to juz przekaska jakis owoc czy jogurt. Pozniej zupa i drugie danie wychodzi kolo 17. Kolacji nie jem. Nie mam problemów ze zdrowiem, czuje sie mimo 32 lat mloda i silna,rozmiar S

od kiedy nie jem w nocy to nie, mogę wytrzymać nawet 2 h, ale dla zdrowia jem 0,5 po obudzeniu wcześniej to się budziłam z bólem jakbym miesiąc nie jadła

Gość gość
Ja tez z tych rannych glodomorow. Tez biore eutyrox. Czesto okolo 4 budze sie na pic i siku. Potem dosypiam. Mam tak ze do okolo 12 jem za 4 roboli, potem okolo 14- 16 cos malego. Potem do koncaxdnia moge nie jesc nic.

Gość gość
Nie, ale zawsze jem rano sniadanie.

Gość gość
Rano pije kawe z mlekiem a sniadanie jem miedzy 13- 14 :)

Gość gość
Jak ja bym jadla takievtostybrogaliki to bym miala 1000kg...od 30lat nie jem nic...tylko kawa na pusty wiem to nie zdrowe inacaej nie funkcjonuje

Gość gość
Ja wstaję o 6, po przyjściu do pracy o 7 kawa i o 8.30 jem śniadanie. Czasami jestem głodna, czasami nie, ale mam problemy z cukrem i często gdy nie zjem, to bardzo mi spada, boli mnie głowa, robię się makabrycznie śpiąca i trzęsą mi się ręce. Nie jestem natomiast głodna zaraz po wstaniu i nie wyobrażam sobie, że w domu miałabym w siebie wcisnąć śniadanie.

Gość gość
a ja wstaje przerazliwie glodna :) musze zjesc sniadanie w ciagu 30min pd wstania ;) ale nie jem wieczorami,tak od 17juz nie jem,bo zwyczajnie zle sie potem spi. jak bylam nastolatka to nie jadlam i do 16. ale teraz tak nie umiem. mysle ze chodzi tez o to ze wstaje przed wszystkimi i to sniadanie to taka moja chwila ciszy przed aktywnym i glosnym dniem ;)