Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI SPORT POLECACIE

Polecane posty

Gość gość

JAKI SPORT POLECACIE

Gość gość
Rzut oszczepem.

Gość asiutka  1999
Tenis

Gość ambraminka
Jazda konna jest super sportem ale najbardziej odpowiada do niskich osob o nie duzej wadze :) Ja mam 165( tak na oko) i 50kg waze, wiec jest mi idealnie, ale tez sie nie zalamuj, zawsze moga Ci znalezc wiekszego,dopasowanego konia, lecz pamietaj, konie wyscigowe sa szczuplu i nie duze, dzokeje zatem tez nie powinni byc, mozesz smialo jezdzic konno ale do zawodow nadaja sie niskie i drobne osoby, ja sama jestem uwazana za zbyt duzo wazaca. :) Ps: Od jazdy konnej wyrabia sie miesnie miedcy, cos pieknego ;)

Gość ambraminka
*miednicy. I tez nogi sa zgrabniejsze :)

Gość gość
a cos mniej meczacego i dla pana z brzuszkiem? :p :p :P

Gość gość
jogging

Gość gość
plywanie

Gość gość
Kajaki ;). Pływam na nich już od jakiś 3 lat i to naprawdę bardzo fajny sport który można uprawiać całą rodziną. Spływy kajakowe organizowane są w wielu pięknych miejscach i można na nie jeździć nawet zimą (ale to już dla tych bardziej doświadczonych). Sprzęt czy jakieś inne potrzebne akcesoria można znaleźć przykładowo na stronie Kajak Centrum www.kajakcentrum.pl.

Gość gość
ja ostatnio bardzo sie zainteresowalem tenisem, zapisalem sie na lekcje nawet do http://gemsetmecz.net/ jak dla mnie najepszy sport

Gość Radzionkowy

Jestem bramkarzem , w 4 lidze w drużynie ze Śląska. Najchętniej gram w piłkę. Nie jest to drogi sport, łatwo można kupić sprzęt, tak jak ja na 11teamsports. Czasem niestety zdarzają się kontuzje, ale to raczej wszędzie, w każdym sporcie. Ale piłka jest najfajniejsza :)