Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

erotyczny bajer

Polecane posty

Gość gość
nie ma nic takiego jak urok osobisty na ekranie. podtrzymuję, jesteś dzieckiem, dorosła kobieta wiedziałaby, że literki to nie człowiek. ty nie wiesz.

Gość gość
Ja lubie czytać Psuja i Hajabuzę

Gość gość
Jak wytłumaczysz fenomen np nicku Koke w takim razie? Zaraz napiszesz, że szereg niedowartościowanych gospodyń domowych itd. Ale czemu akurat on, a nie inny?

Gość gość
Ja poznalam tu dwoch facetow, jeden wydawal sie inteligentny i czarujacy, a drugi zwyczajny. Ten pierwszy okazal sie typem ktory zrobilby i napisal wszystko, zeby tylko dowartosciowac sie zaliczeniem kolejnej laski, a ten zwyczajny, okazal sie fantastycznym mezczyzna pelnym pasji i taki jest do dzis.

Gość gość
jasne, ale też na forach pojawiaję sie ludzie, którzy prowadzą badania socjologiczne. potrafią być kilkoma osobami na raz, kiedy piszą. jak kogoś nie znasz osobiscie, nie wiesz nawet, kobieta czy mężczyzna.

Gość gość
Chodzi o to czym jest "czar forumowy". I nie chodzi mi o zwykłe słodzenie czy dostosowywanie sie do rozmówcy. Tylko o kierowanie rozmową tak, że nawet kiedy dawkujemy komuś ironie to ta osoba odczuwa nie złość, a zainteresowanie.

Gość gość
No to powodzenia, w sytuacji, gdy nawet najmniejszej możliwosci nie ma dowiedzieć sie, , kto po drugiej stronie, mężczyzna czy kobieta, bo tego nie wiesz nigdy..

Gość gość
Od tego ludzie mają już privy z tego co wiem.

Gość gość
spadaj zboku. masz swój priv.

Gość gość
Dziwna rozmowa. Priv dla rozsądnego człowieka nie powinien być "na hura", ale po długim pisaniu i rosnącym zaintereswaniu jest naturalną koleją rzeczy.

Gość gość
fajny temat :) kiedys bylo tutaj pelno fajnego pisania

Gość gość
A co stoi na przeszkodzie żeby znowu ciekawie pisać ?:)

Gość gość
Czemu akurat Koke? Odpowiedź jest banalnie prosta. To ktoś kto dla kogo nie mą brzydkich kobiet , nawet gdy wina brak.Ekspedientki , kucharki , gospodyni domowe aż po miss , vipovskie striptizerki i kobiety wyzwolone.Każda, zupełnie jak w filmie , pisząc z Koke ;"dzisiaj wygrać może, każda szczęściu dopomoże".Bo wszystkie, Drogie Panie lubicie. słuchać że jesteście jedyne i wyjątkowe.

Gość gość
0826 ciagly hejt i wyzywanie , to stoi na przeszkodzie :)

Gość gość
Co stoi na przeszkodzie? Zauważyłam, że jest na tym forum kilka osób, nie tylko facetów, ale i kobiet, które fajnie piszą. Jest to odbierane negatywnie i zamiast pisać erotycznie i o erotyce, muszą odpierać ataki. Dziwna polityka uczestników tego forum-nie tolerują "bajera erotycznego".

Gość Zimny dran
A autorka ma ten bajer?

Gość gość
zaraz zleca sie trolle i temat sie skonczy :( tylko czekac

Gość gość
8.33 aż tak źle nie jest, zawsze jakiś nieszczęśliwy frustrata się znajdzie który chce się dowartościować poprzez hejt, no ale tak było jest i będzie .

Gość gość
Nic tak nie zaszkodziło temu forum, jak wprowadzenie w maju 2013 możliwośc***isania jako gość. Od tego czasu narasta fala hejtu, trollingu i złośliwości :O

Gość gość
dokladnie 0838 ludzie czuja sie anonimowi i wyzywaja

Gość gość
Zimny drań. Nie mnie oceniać czy mam bajera. ;)Ja oceniam innych. Mogłabym podać z trzy, cztery nicki różnej płci, które fajnie piszą. Ale właśnie. Zaraz padną niewybredne komentarze.

Gość gość
jakie to nicki? :)

A co za problem wymyślić nick założyć mail i pisać to chodzi o podejście niektórych osób myślą że są cool jak napieprzają na innych a najgorsze jest to że zawsze znajdzie się ktoś jeszcze kto takiemu przyklasnie

Gość gość
Można pisać mimo wszystko tylko ciężko utrzymac te erotyczna bajere :)

Gość gość
szczegolnie ze zaraz pisze ze kur/wa, babi/arz i takie p*****ly

Gość gość
Ludzi nie denerwuje erotyczne pisanie w ogóle.Hejt zbierają przeważnie mężatki i żonaci , którzy zupełnie jawnie , niemal z uśmiechem na ustach przyprawiają swoim erotycznym pisaniem i flirtami rogi swoim połówkom.Ludziska denerwuje więc kłamstwo i obłuda a nie erotyka jako taka.

Gość gość
Tylko co ciebie to interesuje? Kazdy ma swoje zycie, i kazdy je sam przezyje. To jest zwykly hejt co robicie. Nie podoba sie nie piszcie z nimi proste. Ja sama nie mam nikogo, ale to nie moja sprawa czy ktos z kim popisze ma zone i czy ja zdradza. To tylko pisanie, flirt.

Tylko żaden z nich pewnie by nie chciał żeby ktoś inny wpieprzal się w jego sprawy a tym bardziej pouczał

Gość gość
Nie nam oceniać życie innych. Tym bardziej, że nic przecież nie wiadomo o ich życiu i intencjach. W plotki hejterów nie wierze.Jednak jest tu kilka kobiet i kilku panów, którzy mają potencjał.