Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

erotyczny bajer

Polecane posty

Gość gość
Imperium po chamsku atakowali. Za co?Była miła, ale miała wady. Pisanie o seksie i erotyzmie na forum o erotyzmie.

Gość gość
Przepraszam gościu powyżej. Zobaczyłem moją ulubienice i chciałem jej pokazać, że „paczę”;) Myślałem, że temat zachęca do takiej rozmowy. Skoro nie, to ja już milczę. Dalinea ostatnie dwa słowa do Ciebie na tym temacie: jeszcze Cię wyhacze :)

Gość gość
Taki sam hejt zebrała SW.

Gość dalinea
Autorko ale przecież temat jest o erotycznym bajerze a to pewna odmiana flirtu co tudzież robimy:) Tak teraz wywnioskowałam, że Tobie bardziej chodzi o rozważanie niż bajetowanie z całym szacunkiem dla Ciebie:)

Gość gość
Oczywiście nie da sie nie zauważyć, że wyzywanie i poniżanie tych kobiet było na porządku dziennym. Chyba nawet panowie mieli lepiej, choć wypominania komuś : Ty stąd idź, bo jesteś żonaty" kompletnie nie rozumiem.

Gość gość
Dalinea gościu. Temat jest o tym kto i w jaki sposób "bajeruje". Czy inni uważają, że ma ten czar czy nie. Miło mi, że jesteście sobą zainteresowani. To nie moje forum. Temat założyłam, ale nie mam wpływu co kto napisze. Po prostu jeśli teraz zaczniecie we dwoje flirtować nikt tu już sie nie wypowie i poleci jak to bywa innym nurtem. ;) Bez urazy.

Gość dalinea
Wiem nie od dziś jak działa to forum. Powodzenia życzę i miłej reszty dnia:)

Gość gość
Tutaj nie poczytasz nic o seksie tylko plotki o forumowiczach maja wziecie

Gość gość
Zauważyliście że nie ma na tym temacie hejtu. Ciekawe dlaczego? :D

Gość gość
Nie ma, bo mądrze piszemy mam nadzieje. ;) A może dziś jest dzień solidarności miedzy forumowiczami. Lub Światowy Dzień Seksu.

Gość gość
Czwórka strzeliła sobie w kolano opowiadaniem. Błędny? Ty tu po co? Przy tobie można umrzeć z nudów :-D:-D

Gość gość
Jeśli to opowiadania to dlaczego? Gdybym ktoś nawiązał do mojej postaci w swoich opowieściach byłoby mi przyjemnie być jego muzą.

Gość gość
Jaki bajer, jaka erotyka. Ciągle te same facjaty na coraz nowszych nickach(Naj , Koke , Doktor Proctor, Wachlarz, SW ,CiZ. itd) plus ogłoszenia prostytutek.Oto ero.

Gość gość
Słodko Winną ktoś uśmiercił , pisze z Widmem jako Tylko Ciebie chce. Już parę razy ktoś o tym wspominał :-O

Gość gość
To czemu wyraziści "goście" nie zalogują sie i nie założą tematu kipiącego od erotyzmu?

Gość gość
Bo potrafią tylko hejtować? :D

Gość gość
I właśnie to cały Ero. Pisanie że jest bez sensu, że te same twarze, ale jeden z drugim nie założą tematu kipiącego seksem, tylko narzekają z gościa :D Wiecie kto jest żałosny? Narzekające ciągle pomarańcze :)

Mozna przy mnie... ze jak to? Nooó znaleźć sie w innym swiecie to rozumiem ale ze umrzeć? I to z nudow?

Gość gość
Najlepsze było jak niejaka Agnieszka ogłaszała śmierć SW na całym Ero.Hmm...kim jest Agnieszka hi hi , co za żenada w walce o dalsze istniene na forume.

Gość gość
Czyli doszliśmy do jakiś wniosków? Gdyby tak skupić się na erotyce jak Błędny Gość ;) to byłoby tutaj całkiem przyjemnie.

Gość gość
Najlepsze było jak niejaka Agnieszka ogłaszała śmierć SW na całym Ero.Hmm...kim jest Agnieszka hi hi , co za żenada w walce o dalsze istniene na forume. 5555 To wpisano na temacie Fridy, gdzie Słodka nigdy nie pisała. Wróciła pod innym nickiem i dalej pisze z Widmem.

W takim razie, mozna zawsze spróbować z robić ze śmierci Agnieszki temat kipiący od erotyki. Co ma pewien sens bo orgazm przez Francuzów jest określany czasem jako "la petite mort" czyli "mała śmierć" zresztą podobne określenia są też w kilku innych językach. Wyobraźmy więc sobie - jak "umarła" Agnieszka?

Gość gość
Żyje Słodka i tylko kreskę chce :P

Gość gość
Nie Agnieszka tylko Słodko Winna.

Gość gość
Uśmiercanie kogoś na forum, albo pisanie o tym nawet jeśli to prawda jest dla mnie nieetyczne. Ale niezłe odniesienie do orgazmu i śmierci. Bardzo trafne, ponieważ w orgazmie spalamy w ułamku sekundy całą życiodajną energię. I warto o tym pisać.