Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Jest tu ktos kto jest dlugo singielka singlem?

Polecane posty

Dlaczego? Jakie sa powody, dlaczego dluzej jestescie sami? Zamierzacie sie z kims zwiazac w najblizszym czasie jesli poznacie odpowiednia osobe?

Dlugo tzn kilka lat bez powaznego zwiazku.. Interesuje mnie dlaczego ludzie sa dosc dlugo singielkami singlami. Chce sie dowiedziec jak to sie ma u innych ludzi, bo moze to mi poomoze pozbierac mysli o mnie w mojej sprawie... Jakies refleksje wnioski mi sie moze nasuna inne niz dotychczas..

Gość gość
długo??? całeżycie, czemu??? bo nikt mnie nie chce. W zyciu byłam na 2 randkach, a przez ostatnie 16 lat nawet nikt mi nie zaproponował....

Gość gość
często się zastanawiam, nie wiem co jest ze mną nie tak

i nie do konca samotną bo spotykam się ze znajomymi, chodzę na spotkania towarzyskie, nie krępujemy się przy sobie ale nie chodzę na randki i nie zapraszam nikogo do swojej prywatnej sfery czyli mieszkania.

Gość gość
i ja całe życie. dochodzę do wniosku, że nie jestem w stanie wytrzymać z drugim człowiekiem dłużej niż 2h dziennie. na marginesie nie przepadam za określeniem singiel

Gosc. Moze masz w sobie cos co odstrasza potencjalnych partnerow? Np podswiadomie przybierasz mimike postawe ktora mowi odejdz nie chce cie poznac czy cos w tym rodzaju. Moze mezczyzni sie ciebie "boja" bo ich oniesmielasz, jest duzo mozliwosci.. Bo sama chcesz poznawac nowych ludzi i isc z kims na randke?

Gość gość
a ja(38l) czuję się samotna, w koło wsyzscy w parach tylko ja taka sierotka

Gość gość
Gosciu M tak, chce, a na wet bardzo, a może i za bardzo i dlaetgo nie wychodzi nic z tego, nawetr przez interent mając konto na 3 portlaach randkochych nikt się mną nie zzainteresował

Tak.ja tez singielka z wyboru tak o sobie kiedys mowilam. Teraz wiem ze lepiej z odpowiednim mezczyzna niz samej, jednak to za jakis czas. Chce sie dowiedziec dlaczego jestescie sami, czy dlugo to trwa i czy zamierzacie sie wiazac w przyszlosci z kims odpow dla was?

No wlasnie jak wspomnialas moze tak byc tez ze za bardzo chcesz..;) z wygladu jakbys siebie ocenila? Przecietna, ladna b ladna? Chodzisz zadbana i wgl?:)

Gość gość
raczej przeciętna, kilka kg za dużo, zadbana, usmiechnięta,

Wychodzisz do jakichs klubow czy cos? Moze kolezanki czy przyjaciolki chlopak maz narzeczony ma jakichs kolegow? Wspolne spotkanje jakas domowka? Cos?:)

Gość gość
w tej kwestii na moich znajomych to nie mam co liczyc, niby tak mi kibicują ale jakoś nawet nie próbują mnie swatać, niby nikt się w to nie bawi, chodze na impoezy ale tam tez nic, nikt mnie nie poprosi do tańca

Gość gośćgo
23:05 ojej powarznie?, a chciała byś kogoś mieć?. A co do tematu to jestem sam 1,5 roku.

Gość gość
ja nie moge znalezc odpowiedniego faceta.

Znajomi znajomych to juz chyba lepsza opcja na poznanje jakiegos faceta niz w klubie, bo tam rozne typy przychodza i czesto chca tylko zaliczyc. Wspolne spotkanie z kolezankami plus ich znajomi a raczej znajomi ich chlopakow mezow;) moze sprobuj z tym. Dobre kolezanki kurcze mogly by ci troche sprobowac jednak pomoc;)

Gość gość
oni juz nawet jak mi zyczenia składają to tylko zdrowi, już mnie na straty spisali

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu

Gość gość
na czatach mozna znalezc roznych facetow

Moja jedna kolezanka w sumie przez intrnet poznala swojego mena i sa w udanym zwiazku juz dlugo...

Gość gość
Moja znajoma też przez internet. Oboje byli troche nieśmiali. Są 3 lata razem, planują ślub i są szczęśliwi

Gość gość
jestem singlem, bo mam wygórowane wymagania

Gość gość
jak spotkam odpowiednią kobietę to tak