Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaMorenaInez

antykoncepcja: zastrzyki zamiast tabletek

Polecane posty

Stosuje któraś z was antykoncepcje hormonalną ale w zastrzykach zamiast w tabletkach? możecie co nieco na ten temat powiedziec?

Gość virgoooo
Ja stosuję szklankę wode zamiast bzykania. Bardzo skuteczne ;)

Gość gość
Dobra na silne posuwy w Ci/pie

Gość Migea
Mnie lekarz przestrzegał przed zastrzykami, bo często kobiety fatalnie sie czuja i maja mnóstwo skutków ubocznych. Oczywiscie sa tez takie, którym ta forma sprzyja i odpowiada. Ja wole lasycznie tabletki i osłone do antykoncepcji Harmonellę, chroni mnie ona przed zakrzepica czy osłabieniem wątroby.

Gość gość
Osłona działa na pizę aby w srodku była różowa.To tyulko reklama

Gość gość
Hahaha.A niby w jaki sposób ta Harmonella chroni przed zakrzepicą.Czy ty w ogóle wiesz co piszesz.Ja własnie po pigułkach dostałam zakrzepicy i żadna harmonella by mnie nie uchroniła.Zdajesz sobie jaka to powazna choroba ta zakrzepica.

Gość gość
Dostałas zakrzepicy, bo nie zrobiłać NIC by sie przed nia uchronic. Żresz tylko te tabletki i myslisz, że taka mądra jestes :/

Gość niesforna38
Dla mnie zastrzyc to chyba zbyt duza dawka hormonów bo strasznie źle sie po nim czułam. nawet nie potrafie opisać samopoczucia bo było aż tak złe-bol głowy, kołatanie serca i dusznosci. Przeszłam po rozmowach z lekarzem na tabletki i nie mam juz problemów ze zdrowiem. Trafiłam na swoje tabletki z naturalna pochodna progesteronu i teraz jest już ok.

Gość gość
Moja koleżanka brala zastrzyki i jej to służyło, nie miała skutków ubocznych, nic nie przytyła ;)

Gość panikaraa77
No wiesz każda z nas jest inna i to co jednej służy drugiej szkodzi. Dobrze, że mamy wybór i różne możliwosci. dla mnie najlepsze są tabletki bo mój organizm je całkowicie zaakceptował. Cały czas jestem pod kontrola lekarza, ale nic niepokojącego sie nie dzieje.