Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje włosy

Polecane posty

Gość gość

gumowate włosy :( koleżanka namówiła mnie zęby rozjaśnić włosy kupiliśmy rozjaśniacze 3 sztuki bo mam włosy do pasa koleżanka stwierdziła ze ta woda jest za słaba i przyniosła wodę 12% nałożyła farbę trzymaliśmy y 35 minut i sprawdzaliśmy nic się nie działo po umyciu włosy są jak guma i się ciągną praktycznie od skory pytanie czy są jakie środki żeby to uratować dziękuje z góry

Gość gość
Tylko sciecie na krotko! Przynajmniej sie nauczylas ze wlosy rozjasnia sie tylko w salonie.

Gość gość
Lec do fryzjera niech ci pofarbuję, nie eksperymentuj sama. Mysle ze musisz wrócić do swojego koloru i zacząć dbać o nie. A moze to jakies uczulenie. Robiłaś test uczuleniowy wczesniej? Mi kiedyś po farbowaniu zaczęły wypadać strasznie, ale przeszło szybko. Jak będą ci wypadać kilka dni to idź do dermatologa.

Gość gość
Do fryzjera teraz? Puknij sie w glowe. Zostala zniszczona struktura wlosow a ty jeszcze jej farbe radzisz???

Gość gość
tez myślę ze farbowanie odpada teraz jak są suche to się kruszą boże musi być jakiś sposób

Gość gość
Nie ma sposobu oprocz obciecia. Czytalam ostatnio artykul, dziewczyna popelnila ten sam blad..Poszla do swietnego salonu i jedyna rada bylo sciecie na krociutko.

Gość gość
zetnij conajmniej 10 cm, stosuj maski z keratyną i olejami na zmianę. Oleluj włosy. Masz nauczkę na drugi raz :P

Gość gość
już to wiem wielkie dzięki nawet nie było sensu iść do fryzjera na środku głowy zrobiła się dziura z parę milimetrów płakałam ale ścięłam nożyczkami zastanawiam się nad zgoleniem do skory ponoć to pomaga włosy są gęstsze ale narzazie mam strasznie czerwona skore i boli żałuje strasznie tyle lat zapuszczania a teraz mam krótsze niż moja koleżanka a ona ma już na chłopaka ja mam na zapałkę teraz chusta albo peruka pozdrawiam

Gość gość
Wlosy to nie angielski trawnik i od sciecia nie uzyskuja na gestosci. Idz do dobrego salonu, zrob sobie swietna krotka fryzure i tyle.

Gość gość
już za późno