Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodociana7

Srodki przymusu bezposredniego a zwykly sadyzm. Gdzie na skarge?

Polecane posty

Gość mlodociana7

Wiem ze w zamknietych osrodkach personel w razie koniecznosci moze stosowac srodki przymusu bezposredniego ale W RAZIE KONIECZNOSCI a nie ZA KARE! Tymczasem u nas wyglada to tak ze jesli jakas dziewczyna zrobi cos co nie podoba sie oddzialowej to ma kare fizyczna czyli po prostu zwykle bicie pasem. Odbywa sie to w ten sposob ze musze sie tulowiem polozyc na stole a rece przytrzymuje mi jedna klawiszka. Druga w tym czasie staje z tylu i zwyczajnie bije skorzanym pasem. Wczesniej bily palka ale zostawaly siniaki wiec teraz robia to pasem i sa tylko czerwone slady na posladkach a zeby jeszcze bardziej upokorzyc bita dziewczyne to kaza jej zdjac spodnie co czesto sprowadza sie do rozebrania calkiem do naga gdyz nie wolno nosic prywatnej bielizny a niektore dziewczyny z kolei nie chca zakladac "firmowych" majtek wiec chodza bez majtek pod spodniami. Ja tak wlasnie robie bo sie brzydze no chyba ze mam miesiaczke to zakladam majtki w celu przytrzymania podpaski. Bylam juz 2x bita na gola pupe i nie wiem gdzie isc z tym na skarge. Probowalam pisac do syrektora placowki ale otrzymalam odpowiedz ze personel W RAZIE KONIECZNOSCI ma prawo zastosowac srodki przymusu bezposredniego i byl podany paragraf. Jednak dla mnie przymus jest wtedy gdy ktos sie opiera i sie awanturuje i trzego go przywolac do porzadku a nas sie bije zwyczajnie za kare!!!

Skontaktuj się z najbliższą Prokuraturą, lub Policją. Masz prawo złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, w postaci fizycznego i psychicznego znęcania się. Załóż "klawiszkom" sprawę.

Pamiętaj że zostałaś skazana na pobyt w ośrodku zamkniętym, a nie na karę biczowania skórzanym paskiem.

Gość mlodociana7
Na policje nic nie da bo oni sa przeciez po ich stronie. O sprawie w sadzie myslalam ale musze miec swiadkow a z tym moze byc ciezko bo dziewczyny sa zastraszone i watpie by ktoras chciala. Poza tym bicie odbywa sie w osobnym pokoju i tam nie mam swiadkow a klawiszka przeciw klawiszcze przeciez nie bedzie zeznawac. Dodatkowo oddzialowa zneca sie psychicznie. Nie wystarczy samo dostanie paskow. Trzeba jeszcze ja przeprosic i wtedy ona traktuje czlowieka jak smiecia, poniza, kaze np. ukleknac, nie dalibyscie wiary co kaze robic, az trudno opisywac. A gdyby jakas dziewczyna nie chciala klekac albo sie zbuntowala za ponizanie to z powrotem pasy.

Gość gość
I wy się dajecie tak upadlać? To chore... Co dla Ciebie jest bardziej upodlające - baty czy to klękanie? Czy gorsze jakieś rzeczy wam jeszcze robi?

Gość mlodociana7
Kiedys wysunela stope z buta i mowi - caluj.

Ja bym to zgłosił na Policję. Nie myśl że "oni są przecież po ich stronie". Jeżeli klawisz popełnia przestępstwo, to Policja i Prokuratura na wniosek Policji mają obowiązek ścigania sprawców tego przestępstwa. Czyli w tym przypadku klawiszy. A myślisz że pośród samych Policjantów nie ma przestępców ?

Gość gość
@ mlodociana7 dziś Kiedys wysunela stope z buta i mowi - caluj. x Pocałowałaś?

Gość rafał rafał rafał
Ludzie no co wy, tego się nigdzie nie da zgłosić bo policja stosuje dokładnie takie same metody. Tak, stróże prawa robią dokładnie odwrotnie niż nakazuje prawo. Podam swój przykład. Jakiś czas temu zostałem zabrany z przed domu na izbę wytrzeźwień. Po prostu nie piłem kilka miesięcy i 5 piw dębowych odebrało mi nogi i spałem na klatce schodowej w swoim bloku. Przyjechała policja, obudziłem się już zakuty w kajdanki w suce. Nie byłem agresywny a tylko zaskoczony, że nie pozwolą mi dojść do domu tylko zabierają na izbę. Jak mnie już tam zabrali i wypełnili kwity co trwało może ze 2 godziny, zabrali wszystkie rzeczy jakie miałem i zostawili w majtkach i koszulce. Prowadzili mnie do celi ale nagle odepchnęli w bok korytarza. Tam wielokrotnie mnie bili pięściami po brzuchu a także pałką po tyłku i nogach. Dopiero po takiej "obsłudze standardowej" zostałem umieszczony w celi z której wyszedłem następnego dnia rano po sprawdzeniu trzeźwości. Dostałem kwitek na 300 zł i protokół z zatrzymania na którym odhaczone było: podejrzany był agresywny. I co?

Gość gość
Nic nie zdziałasz. Chyba ze dobry adwokat który Cie wyciągnie stamtąd...

Gość gość
12.02 A jakie maja wyjście? Maja w sumie 2 kary na raz. Bo po pierwsze musza tam siedzieć a po drugie dostają po d***e.

Gość mlodociana7
Musialam calowac. Gdybym odmowila to kazala by mnie znowu bic. Teraz sie smiejesz i dziwisz jak mozna sie dac tak upodlic ale wierz mi ze gdybys sie znalazla naga otoczona przez klawiszki a one mialyby pas i by cie trzymaly i tym pasem bily az zaczniesz calowac stope to tez bys calowala. Wszystkie brudy bys jej wylizala zeby tylko przestaly bic. Teraz jestes mocna zza komputera ale chodz i badz mocna tu.

Gość gość
a jakim cudem piszesz tu skoro jesteś osadzona?

Gość panna _bi
Jako biseksualistka ze skłonnością do dominacji muszę przyznać, że zauroczyła mnie ta historia :) Bardzo chciałabym zostać taką strażniczką. Aż zazdroszczę im. Chętnie sama wzięłabym bat i poćwiczyła jakąś nagą przerażoną dziewuszynę aż wytresowałabym ją na posłuszną neiwolnicę. Jestem przekonana autorko, że po mojej tresurce nie tylko stopki byś mi lizała :D

Gość mlodociana7
Pupke moglabym wylizac i to po kupci. Chyba zawsze o tym marzylam.

Gość mlodociana7
14:34 to podszywa

Gość mlodociana7
Jednak i ja zauwazylam ze oddzialowa chyba podniecaja takie rzeczy. Nie wiem czy ona kaze nam klekac i calowac swe nogi bo lubi upajac sie wladza jaka ma nad nami czy po prostu ja to kreci. Mysle chyba jedno i drugie. Wiem na pewno ze uwielbia ponizac dziewczyny i zmuszac je do takich rzeczy jakich nigdy by nie zrobily na wolnosci.