Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra _128

Maty edukacyjne dla dzieci

Polecane posty

Gość Aleksandra _128

Cześć Mamy! Zastanawiam się nad zakupem maty edukacyjnej dla mojej Natalki, natrafiłam na taką, która ma odczepiane maskotki, które można wymieniać i nimi poruszać. I tu pojawia się moje pytanie, czy macie może takie maty, w których można wymieniać zabawki i przede wszystkim czy rzeczywiście je wymieniacie? Czy może nie warto dopłacać do takiej maty?

Gość Agusia90_krk
Właśnie, dobre pytanie. Słyszałam że to się opłaca ale czy to naprawdę warto? Te ceny są przerażające... :/

Gość gość
Też szukam jakiejś fajnej maty. Wydaje mi się, że każda mata z pałąkiem nadaje się do podwieszenia różnych zabawek. Nie wydaje mi się, żeby trzeba było kupować jakieś drogie dodatki, żeby były do kompletu. Prawie każdą zabawkę można samemu powiesić.

Gość gość
nie polecam takiej rainforest - z rybka kotkiem i zyrafa, sa na alegro mam-niestety ma plastiki wystajace ktore wbijaja sie w plecy dzieciaczka jak lezy(

Gość gość
Ja miałam mate fisher price rainforest,no po prostu super!odczepiane zabawki ,światełka,odgłosy,melodie..poczytaj w necie. ale radze kupić używaną na olx lub allegro bo droga jest nowa ok 400zł

Gość gość
jakie plastiki ,u mnie nie było? moze nie była z fisher price?

Gość gość
fisher price lepsza bo ma światła na górze i wydaje dźwięki dżungli i zabawki-grzechotki są super ,używaną można wyprać w pralce i jak nowa!..w bdb stanie można kupić już za 40-150zł

Gość Oltanaxx
Jeśli szukacie tego typu rzeczy np. na mikołajki dla chrześniaka to sprawdźcie sobie te namiary- http://sen-si.pl/ Widziałam tam świetne zabawki sensoryczne wspomagające rozwój małych dzieci.

Gość gość
polecam www.gustownezakupy.pl/mata-edukacyjna-tropicalrainforest-p-1211.html podobna do fisher price ale cenowo tańsza