Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

Malpeczka

Polecane posty

Gość gość
dziwnym trafem znowu odpisała minutę po założeniu tematu ?? hehehe debilu wszyscy wiedzą, że wredny małpiszon to ty niedorobiony cyniku zaszczana wszo !!

Gość gość
Hahaha

gość dziś dziwnym trafem znowu odpisała minutę po założeniu tematu ?? hehehe debilu wszyscy wiedzą, że wredny małpiszon to ty niedorobiony cyniku zaszczana wszo !! x Czy jest jakiś limit czasowy na odpisanie? :) Mogę odpisać nawet po UŁAMKU SEKUNDY kurwa jebana w dupę mać, więc wypierdalaj z tymi teoriami spiskowymi bo żeś już nudny jak flaki z olejem pierdolona dupcypało :D🖐️

Gość gość
jak małpiszon napisze w tej samej minucie co ty jakiegoś posta to wtedy uwierze a w ogóle to ch/uj ci w dupę !!

Człowieku, ale ja od Ciebie wcale nie oczekuje, byś mi wierzył, mi to lata koło doopy co ty sobie tam myślisz :)🖐️ Jeżeli jakaś kloaka z drugiego końca polski wie lepiej niż ja sama (tak, to aluzja szmato:D) to ja nie mam pytań :D🖐️

Malpeczko kochana, nie nie jest to prawda :( Tobie to nic nie mozna napisac dla zartow, bo zaraz jakimis tekstami sie puszczasz

Coz, zatkalo mnie, ta Twoja niezaleznosc jest piorunujaca. W ogole to ja wiem, ze Ty sie malujesz makijazem, roz na policzkach i pewno jakies pudry z koziej d**y :D

Gość gość
małpopijak znów pociska pierdoły na kafe :o😭

Gość gość
co za ohydne babsko normalny facet nawet nie bedzie chcial nasrac na to to jedynie c***atologiczne forum zostaje:-O

Gość gość
Cynic ale ty masz zryty beret... nam piszesz o miłości do "maupy", beczysz że ją kochasz a do niej/oko w oko ;-)/ jesteś niemiły. ZDECYDUJ się chłopie..

Gość gość
przemiła pogawędka dwóch Homoseksualistów....na niebiesko