Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie generalnie nie cierpią innych od siebie

Polecane posty

Gość gość

Poczytajcie chociażby forum Gazety Wyborczej,ile tam jest jadu,agresji,w****ienia na rzeczywistość.Pominę to,że atakują PIS,księży i katolików,ale jak atakują tam ludzi którzy mają swoje niezle prosperujące firmy,rozkułaczyliby ich najchętniej.Jeżeli ktoś mówi,że lubi innych od siebie to ściemnia.

Gość gość
więc Multi Kulti to jest idea z piekła rodem,jak takie małżeństwo i rodziny założone z desperacji

Gość gość
koltuny i zakomleksione ciemne masy nie cierpia innych od siebie. normalni, cywilizowani, oswieceni ludzi nie maja takich problemow ;)

Gość gość
kołtun to jest słowo które jedzie Wyborczą,więc wystarczy poczytać jej forum,żeby wiedzieć jaka tam jest miłość

Gość gość
to rozsądne, inność to zagrożenie

Gość gość
ale ja wiem,że to rozsądne,ale wkurza mnie jak próbują ludziom wmawiać,że różnice między ludzmi nie mają znaczenia,nie mogą być kłopotliwe

Gość gość
roznice moga byc klopotliwe, ale jak ktos jest otwarty na innosc, mozna to przeskoczyc poszerzajac wlasne horyzonty. w obie strony to dziala oczywiscie. lecz wiekszosc szarych mas nie jest na to gotowa i sie tluka, jak nie fizycznie to slownie.