Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczniowaaa

srebrne buty, jaka sukienka

Polecane posty

Gość styczniowaaa

Cześc ;) w styczniu wychodzę za mąż :D nie chciałam białych butów, więc kupiłam jasne, srebrne szpileczki. są cudne :) Oprócz wesela, mamy też poprawiny na które chciałabym pójść także w tych butach. Nie wiem jednak, jaki kolor sukienki byłby najlepszy.Liczę na pomoc :) Doradźcie coś! :*

Gość gość
Może być różowy, czerwone wino, bordo, niebieski, szafir , fiolet , odcienie raczej chłodne i stonowane.

Myślę, że sprawdzi się nawet szarość. Ja jednak postawiłabym na pastelowy róż.

Gość gość
Poszukaj sobie palety dla swojego typu urody, np. tu: www.urugwajska-kontrolerka-parkometrow.blogspot.fr/2012/01/analiza-kolorystyczna-cz-i.html I z niego wybierz kolor, który Ci się najbardziej podoba. Uwaga: jak się zidentyfikujesz z typem ciepłym (wiosna, jesień) to srebro nijak nie jest dla Ciebie i będzie się gryzło z kolorami dla tego typu urody.

Gość gość
Modne kolory na sezon jesień zima to: kość słoniowa, krwista czerwień, odcienie niebieskiego wyróżnia się tu chabrowy, szafir, no i czarny. Polecam kolor chabrowy lub odcienie niebieskiego i kość słoniowa też pasuje do szarych butów. Duży wybór sukienek mają w sklepie internetowym http://modana.com.pl

Gość gość
Jakby któraś z Was szukała jeszcze srebrnych butów, znajdzie na Eobuwie. Mają naprawdę świetne niektóre modele.