Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis tani a dobry tusz do rzęs i eyeliner??

Polecane posty

Gość gość

wiadomo ze co tanie to niezdrowe i drogie.. ale moze znacie jakis tani ,ale dobry tusz do rzęs i eyeliner?? poleccie cos proszę.

Gość gość
z 18:39 wez i sobie poczytaj to sie dowiesz ,pozdrawiam.

Gość gość
co za dzika dzifka z ciebie nawet dziekuje nie powiedzialas ty q`=)urvo

Gość gość
Dla mnie idealny ulubiony tusz do rzęs to maybelline the colossal volume express kosztuje tylko cos około 33 zł .A eyeliner w żelu w sloiczku i do tego jest pedzelek maybelline lasting drama, super! Aha , kosztuje niecałe 30 zł

Gość gość
18.52 Racja, używam tych samych kosmetyków. Są świetne. Można szybko zrobić fajny, trwały makijaż. Kiedys żałowałam pieniędzy i kupowałam tańsze i wszystkie byly badziewne. A te mi naprawdę na długo starczają. O wiele lepsza inwestycja niż tanie zero jakości

Gość Justyna505
Ja Ci polecam Loreal False Lash Wings Sculpt - ja zapłaciłam za niego 30 zł w promocji, w tej cenie do kupienia jest też w necie. Genialnie traktuje rzęsy. Są długie, rozczesane i podkręcone. Optycznie jest ich więcej.

Gość gość
Te wyżej to jakieś idiotki które nie umieją cztac ze zrozumieniem. Tani i dobry tusz do rzęs jest z eveline tak samo eyeliner. Ostatnio kupiłam z golden rose różowy tusz bardzo tani, naprawdę super mi służy

Gość Justyna505
Tanie i dobre. A najlepiej za darmo taaakk. To nie jest coś co kupuje się co dzień. Myślę, że 30 zł za tusz to nie jest dużo, zwłaszcza za taki dobry i markowy tusz.

Gość Jasmineea
Mam ten tusz co Justyna. I cenowo jest genialny, bo jeśli szukacie od razu eyelinera i tuszu, to w tym przypadku macie dwa w jednym, on ma takie działanie, że jak szczoteczkę przyłożyć do linii rzęs, to już nie trzeba się męczyć z kreskowanie powieki ;) Na szczęście!

Gość Justyna505
Ale tuszem wymalujesz tylko linię wodną, nie wyciągniesz daleko kreski :)

Dziewczyny dajcie spokój z kosmetykami za 5 zł . Jeżeli wy je kupujecie to rynek się nimi nakręca-maskara. Zaoszczędź pare dni więcej i kup markowy, a nie najtańszy. Przecież to się kruszy ,obsypuje, podrażnia ,,, L'oreal to porządna marka ,jeżeli mają tusz za 30 zl to jest to rewelka Jasmneea , malowanie rzęs od nasady to niezła sztuka,ale widziałam efekty tym tuszem Sculpt, i faktycznie da rade. wtedy wystarczy tylko wyciągnąc kredką lub nawet cieie do góry te kreskę i jest pięknie

Gość Jasmineea
Chyba za leniwa jestem;) Jak jeden produkt robi to, co mogłyby dwa, to oszczędzam czas, a ja też nigdy mocnej kreski nie robiłam, tylko delikatne podkreślenie. A efekt i tak z samym tuszem, powiem nieskromnie, piękny.

Gość gość
Wiele jest dobrych i stosunkowo tanich. Pokaż efekty końcowe makijażu na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Mnie ostatnio strasznie spodobał się kohl od miss sporty - używam zamiast eyelinera. Jest znacznie bardziej poręczny i łatwiejszy w aplikacji. :) nazywa się pump up booster 100% rock - mam też tusz z tej samej serii i daje radę. Bardzo fajnie pogrubia.