Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega nie odpisał mi na fb :(

Polecane posty

Gość gość

On jest z mojej klasy,troche mi się podoba,pisałam z nim od 17 i napisałam ostatnią wiadomość o 19 PISZE,ŻE TO PRZECZYTAŁ I NIE ODPISUJE. :( Może to wydaje się głupota,ale naprawdę się źle z tym czuje...czuje się taka zignorowana ...ehh,a nie napisałam nic głupiego.Sprawdzam fb teraz co 2 minuty,minęło 40 minut i nie odpisał a k***a jak bym pisze,że to jest przeczytane... :(

Gość Żellcia
Nie przejmuj sie moze jeszcze odpisze ;)

Gość gość
moze teraz robi kupe

Gość gość
Czterdzieści minut?Nie wydaje mi się...naprawdę to wydaje się śmieszne,ale ja teraz czuje się jak kompletna idiotka,a wydawało mi się,że on też mnie lubi bo podchodzi do mnie na przerwach... :(

Gość gość
Uważaj,żebyś z okna nie skoczyła :O

Gość gość
On mnie naprawdę nie ignoruje...nie wiem przynudzam?Myślałam,że dobrze nam się pisze bo odpisywał natychmiastowo i to on raczej prowadził tą dyskusje ,nie pisał tylko "aha,ok,spoko" tylko dużo pisał też...najgorsze jest to,że co chwile sprawdzam jego profil i tam pisze,że był dostępny 2 minuty temu :/ Czyli siedzi na telefonie a mnie ma w d***e.

Gość gość
kurr//wa, te problemy egzystencjalne młodzieży pierwszego świata... :o tej cywilizacji coraz bardziej potrzeba potężnego wstrząsu. Pomyśleć, że tacy ludzie lada chwila pójdą głosować

Gość gość
Mam takie pytanie ,czy jak na fb pisze "aktywny teraz" ,to znaczy,że osoba teraz pisze,czy po prostu ma włączone wifi i messeger w fonie,a nie musi pisać do kogoś? Próbuje go rozgryść,czy siedzi w telefonie i mnie ignoruje,czy po prostu poszedł coś robić a telefon zostawił...jak to pierwsze to masakra :( :( :(

Gość gość
"na fb pisze ", "rozgryść" i do tego analfabetka :o

Gość gość
Minęła godzina i dalej nic... :( Mam pytanie jak nie odpisze nic do końca tego dnia to odzywać się jutro jako pierwsza w szkole?Czy czekać aż sam przyjdzie i przeprosi mnie za to?

Gość gość
k***a od ma cie przepraszać za to,że ci nie odpisywał? Ty dziewczyno jesteś walnięta :O

Gość gość
Minęło 70 minut a on dalej nie odpisuje. Myślicie że powinnam skoczyć z okna, skoczyć pod autobus czy się pociąć ?

Gość gość
Minęły 73 minuty, karę dpo niego wyjaśnić sytuację.

Gość gość
Jadę.

Gość gość
pamiętam kiedyś jak pisało się smski to była moda! Czasem ktoś i po kilku godzinach potrafił dopiero odpisać... i tragedii nie było...

Gość gość
Kurde, ja już wyjechałam to odpisał. I co mam teraz zrobić? Wrócić do domu i pisać z nim dalej? Czy udawać, że nie zauważyłam że odpisał i zapytać dlaczego nie odpowiadał?

Gość gość
Podszywy spadac! Wczoraj jednak odpisal o 22,pisal ze nie bylo go w domu...nie wiem ile w tym prawdy,ale jak zobaczylam od niego wiadomosc to az ulga na sercu :) :) Przeprosil ze nie odpisal :)