Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tito Bandito

Na załamane serce...nowa miłość?

Polecane posty

Hej. Jestem w strasznej sytuacji psychicznej. Rozwodzę się z żoną. Zdradziła mnie...a do końca udawała że jest wszystko ok. Już nie długo wyprowadza się z mojego domu i zabiera mi mój najcenniejszy skarb...dziecko. Poznała jakiegoś bogatego mięśniaka. Kiedy mi powiedziała, że spotyka się z nim od 4 miesięcy to myślałem, że umrę. Stracę bądź co bądź dwie moje miłości. Wszędzie piszą, że po rozwodzie nie warto pakować się w nowe związki...że lepiej odczekać. Ale ja chyba nie potrafię! Szybko się zakochuje i kocham na zabój. Jak było u was? Kiedy znaleźliście swoją drugą miłość po rozwodzie i czy jesteście szczęśliwi?

Gość gość
Ale jak to sobie wyobrażasz? Kochasz jeszcze żonę i chcesz się pakować w nowy związek? Nie chciałabym być czyimś 'plastrem na ranę'.

Gość gość
Też tak mam, choć nie przeszłam przez tak drastyczne przeżycia jak zdrada. W pierwszym odruchu wracam myślą do jakiejś starej miłości i przeczekuję, potem znowu ktoś się pojawia. Metoda dobra, ale nie można zabrnąć za daleko. (Nie wiem, czy to ma znaczenie - ale może też jesteś astrologicznym baranem? Barany tak mają - szybko, na zabój i mocno przeżywają. Jeśli tak - to metoda dobra, ale nie wpakuj się z nic poważnego na początek (dlatego ja wracam myślą i do starych))

Gość gość
Kurczę, taka tragedia, a Pan ciekawski rozmówki sobie uskutecznia... Słuchaj, Twoje prowo jest niedorobione ;)