Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sytuacje wywołują w was podniecenie seksualne?

Polecane posty

Gość gość

Poza samym seksem i pieszczotami. Pytanie NIE do facetów, faceci won.

Gość gość
E tam, kobiecy punkt widzenia :P

Widok mojego męża w kuchni. Nie mam pojęcia czemu, ale jest cos mega seksownego dla mnie w facecie, który z pasją gotuje. Chociaż, ja jestem jeszcze na tym etapie, że wystarczy jego specyficzny uśmieszek i ja już jestem gotowa :D

Gość gość
Kiedy jestem na dyżurze i widzę dłonie mojego ulubionego lekarza a najlepiej kiedy swoimi sprytnymi rączkami bada pacjenta.

Gość gość
Mnie staje na widok grubej kasiory

Gość gość
Gdy slysze glos S. w sluchawce..

Lato, piękna pogoda,urlop. Ja w cienkiej sukience, a ciepły wietrzyk chłodzi moją nagą, wygoloną i rozgrzaną spojrzeniami facetów, gdy wchodzę po ażurowych schodach na wieżę widokową. Oczywiście parę kroków z tyłu jest mój mąż, pilnujący by te spojrzenia, nie zmaterializowały się czymś wielkim i twardym na którymś półpiętrze.AAACHHH

Gość gość
A ja lubię onanizować się szczotką do czyszczenia toalet. Wsuwam i wysuwam. A najszczęśliwsza jestem, gdy w końcu szczotkę odłożę na miejsce.

Gość gość
Widok obcego faceta w obcislych spodnia z odznaczjaca sie duza pala . Nie moge sie powtrzymac i ciagle zerkam na taki rozporek i robie sie moemntalnie wilgotna. Podnieca mnie tylko duza zawartosc rozporka. Jak jest niewiele to facet staje sie dla mnie aseksulany.

Gość gość
Oczywiscie ten facet musi byc w maire przystojny, lysol z nalanym swinskim ryjem i bebzunem-obraz typowego Polaka mnie nie kreci. I nawet jak ma obcisle spodnie to nie spojrze na rozporek.

Gość gość
a mnie zdecydowanie podnieca seks w łazience... najlepiej jak zaczynam sama, a kończę z partnerem :D hihi ostatnio nawet spod prysznica przenieśliśmy się na pralkę :D http://strefaprzyjemnosci.pl/news/details/458,seks-w-lazience

O!Gaga19.., to Ty pisałaś o windzie? Myślę, że muszę spróbować namówić Cię na jakiś nowy( nasz) temat, bo chyba znalazłem pokrewną du...:) Podoba się mi Twój styl: pikantny, ale nie wulgarny. A to z tą wieżą widokową..mmm -chciałbym tam być. Twój mąż nie upilnował mojej wyobraźni:) Odpowiesz?