Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy iść na randkę w ciemno jeżeli mam nadwagę

Polecane posty

Gość gość

A gość pisze, że wygląd nie gra roli, ważniejsze jest wnętrze. (bla bla) Mam tak ok 12 kg nadwagi, ale jestem wysoka, więc jakoś się to rozkłada. Ale za to mam bardzo długie włosy, więc jak je zakręcę i rozpuszczę wyglądają naprawdę dobrze. Sięgają prawie do pasa. Ubrałabym się tak: dżinsy z prostą nogawką, buty na obcasie, jedwabna koszula biała, ramoneska bordowa, biały komin, brązowa torebka w kolorze butów, rozpuszczone włosy. Mogę tak iść?

Gość gość
Jeżeli dobrze się w tym czujesz, to oczywiście, że tak! :)

Jeżeli będziesz się czuła komfortowo to dlaczego nie? :) Według mnie jak idziesz się z kimś spotkać to ubierasz się tak, aby dobrze się czuć i móc poszaleć :) Ale też trzeba pamiętać, żeby ładnie wyglądać! :)

Gość gość
No własnie im bliżej tym gorzej się czuję. Nie lubię jak ktoś mnie ocenia, cały czas mi się wydaje, że będzie patrzeć na mój brzuch :O Jak odwrócić uwagę? Bo tak sobie pomyślałam, że może włosami. Naprawdę mam ładne i ładnie w nich wyglądam. Długie cieniowane. Jak wszystkie pokręcę to układają się w miękkie fale i bardzo dobrze wyglądają. Potem myślałam o makijażu, może jakieś smokey eyes. Potem paznokcie, zrobię sobie klasyczne czerwone albo bordowe. Włosy mam ciemny brąz. W ogóle moja cera jest jakby sniada więc z bielą bluzki ładnie się komponuje. Wszystko jest dopracowane co do cm. Ale ta nadwaga odbiera mi pewności siebie:(

Gość gość
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale chodzenie w ramonesce w listopadzie i ubieranie do tego zimowego szalika to trochę wieś... nie wspominając o tym, ze bedzie Ci mega zimno. Nie masz jakiegoś normalnego płaszczyka??

Gość gość
Idź dobrze wyglądasz, jeśli masz to coś co jemu będzie basowalo to się nie przejmuj,dużo chudych lasek nie przypada facetom do gustu,bo musi być to coś mimo że jest 12 plus ,te go nie będzie widział jak pokocha ,uśmiecham się ale nie śmiej się jak głupia,bądź pogodna i za dużo nie gadaj bzdur ,by go nie męczyć

Dokładnie jak koleżanki wyżej! :) Idź w tym co będzie dla Ciebie wygodne! Grunt to się dobrze czuć na takim spotkaniu!

Gość gość
Nie mam takiego pasującego :( Ta kurtka jest ok, nie jest w niej zimno, a szalik nie zimowy tylko taki z cienkiego materiału.