Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy się śmiejecie ze nierobów na utrzymaniu starych, a ja im zazdroszczę

Polecane posty

Gość gość

Oni mają lepiej niż 90% ludzi pracujących, bo co to za życie, gdzie się spędza większość czasu w pracy, a przez resztę odpoczywa na d***e, a te nieroby mają czas wolny, ile chcą, ch*j, że są na utrzymaniu rodziców, mogą robić tyle fajnych, ciekawych rzeczy. Do tego taka pracująca osoba, jeśli nie zarabia olbrzymich kwot, które może odkładać na konto to w każdej chwili może zostać z niczym jak taki nierób i wylądować na tym samym etapie po wielu latach roboty.

Gość prawictwo pospolite 152
no cóż .. Ja mam 31 lat i nigdy nie pracowałem Moglbym tak życ do konca swoich dni , bo nie ma zadnego stresu wstaje kiedy chce , robie co chce , ale .. bajka kiedys musi sie skonczyć bede musial isc do pracy , bo moi rodzice nie są milionerami .. Mają tylko dwa domy ..

Gość prawictwo pospolite 152
a przciętny milioner ma 6 domów .. w tym dwa za granicą

Gość gość
dokładnie

Gość gość
dokladnie tak mam :D i wszyscy ktorzy sie wysmiewaja tak naprawde zazdroszcza ;) bo rzeczywiscie takie zycie to bajka.

Gość gość
w Polsce jest wiecej takich nierobów , synów milionerów czy miliarderów - tylko sie ukrywają ..

Gość gość
Co według was jest super w nic nie robieniu? Przecież to katorga!! Brak kompletnie życia

Gość gość
Co według was jest super w nic nie robieniu? Przecież to katorga!! Brak kompletnie życia a co jest fajnego w robieniu w pracy w kołóko tego samego .. To jest dopiero nuda

Gość gość
a co jest fajnego w robieniu w pracy w kólko tego samego .. To jest dopiero nuda

Gość gość
Lepiej coś robić i przynajmniej mieć kasę, żeby być niezależnym przynajmniej trochę niż siedzieć na tyłku, na czymiś utrzymaniu

Gość gość
Fajnie brzmi, ale te osoby, o ile nie są naprawdę majętnymi ludźmi jak Piotr Kukulski czerpiący i tak zyski z tantiem - robią sobie dużą krzywdę. Osoba z tzw. klasy średniej, nie posiadająca majątku wystarczającego na utrzymanie się do śmierci, nie ma innego kapitału niż własne ręce i umiejętności, a siedząc na utrzymaniu rodziców z każdym rokiem ten swój kapitał ludzki trwoni. To tak, jakby np. właściciel monopolowego powiedział: a co będę pracował, wypiję cały towar sam. Nie zazdroszczę temu człowiekowi, bo trwoni swój kapitał zamiast go pomnażać.