Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak można brać penisa do ust, przecież to obrzydliwe !

Polecane posty

Gość gość

nie mówiąć o łykaniu spermy, ona jest wstrętna, tylko chore zboczone dewiantki robią takie rzeczy

Gość gość
Zgadzam się

Gość gość
Kobieta płucząca sobie gardełko spermą jest podniecająca. I jak się nią bawi, a potem połyka z uśmiechem. Aż HUI drugi raz staje!

Gość gość
Nic co jest między dwojgiem kochajacych się osób, nie jest obrzydliwe... Jakim trzeba być dewiantem uczuciowym, aby tego nie rozumieć?

Gość gość
Podniecające jest jak kobieta je spermę łyżką z budyniem, albo truskawkami po seksie. Albo jak facet spuszcza się do lampki wina, a ona to powoli pije.

Gość prawictwo pospolite 152
obrzydliwe ? nie sądze

Gość Guaranama
Też tak uważałam , a pózniej , kiedy już poznałam świetnego faceta , zakochałam się w nim i kochamy się, to wyszło jakoś tak naturalnie podczas łóżkowych figli. Powiem szczerze , że tylko co do niego nie czuje wstrętu , wiem, że sprawia mu to przyjemność , a to dla mnie ważne (oczywiście tym samym mnie też sprawia to przyjemność) :)

Gość gość
Podniecające jest jak kobieta je spermę łyżką z budyniem, albo truskawkami po seksie. Albo jak facet spuszcza się do lampki wina, a ona to powoli pije x za rok bedziesz od niej wymagał by piła twój mocz z kieliszka do wina a potem bedziesz na nią srał ?

Gość gość
Dzisiaj każda połyka albo bierze na buzię. Takie czasy nastały. Anal też kiedyś należał do rzadkości a dziś to normalka. Tylko pytanie co nowego wymyślą za 10 lat.

typowo. bedzie jej srał do kieliszka a ona będzie to wp*****lała szpachlą do bigosu do mordy rozkminiacie to? ja tam moge lizać, ssać c**eczkę mojej kobiety i moge jej pozwolic zeby robiła podobnie z moim.. ale jak ma coś robić ze spermą w ustach to aż odechciewa mi się potem ją całować. no zastanówcie się to tak jakbys se przypadkiem wytrysnal na usta.. ja bym sie z***bal gdyby mnie takie cos spotkalo

za 10 lat to będą takie mini kioski. wrzucasz bilon albo banknot i wysuwa ci sie prawdziwa dupa jakiejs d***** i ja jedziesz. cos podobnego do takiej kabiny jak sie idzie na wybory

Gość gość
Ja jak chodziłam do podstawówki też tak uważałam :) teraz to dla mnie normalne jak najbardziej :)

Gość gość
prosze Cie, nie pierdool ;) Ja uwielbiam robic lodzika swojemu facetowi, on uwielbia to jeszcze bardziej. Nie ma w tym nic obrzydliwego :) uwielbiam doprowadzac go do szczytu rozkoszy, czasem mam wrazenie ze lodzik daje mu wieksza przyjemnosc niz seks :) A jesli facet nie dba o higiene to juz inna kwestia ;)

Gość głowa
Współcześni faceci tak sobie wyedukowali i wychowali kobiety, że te obecnie biorą do ust ich penisy w "w dowód miłości". Dawniej było podobnie tylko trochę inaczej... były mniejsze wymagania.... Żeby dać facetowi "Dowód miłości" wystarczyło iść z nim do łóżka (celem odbycia stosunku oczywiście) :D Ale czasy się zmieniają, wszystko idzie do przodu, niekoniecznie ku lepszemu, ale mamy postęp :D co widać na ww przykładzie. Boję się pomyśleć jakie "dowody miłości" będą musiały dawać kobiety facetom za kolejne 10 lat ... A za 30? 50?... Strach pomyśleć!

Gość gość
Jak nie chce połykać to trzeba bić, bić i jeszcze raz bić. Aż połknie!

Gość gość
Uwielbiam jak moja dziewczyna połyka spermę prosto z pały, ale lepsze jest jak zsiorbuje ją i płucze nią gardło. W przyszłości mam nadzieję, że wejdzie trend, który polega na tym, że dziewczyna pije np. lewatywę mlekową prosto z 0dbytu faceta. W imię miłości oczywiście. Już teraz mam takie fantazje, żeby jadła mi z 0dbytu np. winogrona. I ogólnie wąchała mi 0dbyt i wylizywała spocony.

Gość gość
No dobra czas do gimbazy wstać. Jak troszke podrosniecie to zrozumiecie to na pewno. A na razie wont do szkoły gowniarzeria!!!!

Gość gość
to nie bierz autorko

Gość gość
Proste! Popieram. Co mnie to gowno obchodzi czy lubi brac czy nie lubi. Jednej idiotce, gowniarze cos sie umysli i bedzie starszych pouczac.

Gość gość
Tak częściowo masz rację gdy partner jest brudas i obleśny je syf.Od diety zależy smak spermy ja mam nektar swój smaczny zarówno mąż ma smaczną spermy. Do tego higiena osobista zawsze dobry prysznic dokładnie się myjemy ja męża on mnie pod prysznicem podniecając się wstępnie.

Gość gośćcsog
głowa wczoraj Współcześni faceci tak sobie wyedukowali i wychowali kobiety, że te obecnie biorą do ust ich penisy w "w dowód miłości". Dawniej było podobnie tylko trochę inaczej... były mniejsze wymagania.... Żeby dać facetowi "Dowód miłości" wystarczyło iść z nim do łóżka (celem odbycia stosunku oczywiście) smiech.gif Ale czasy się zmieniają, wszystko idzie do przodu, niekoniecznie ku lepszemu, ale mamy postęp smiech.gif co widać na ww przykładzie. Boję się pomyśleć jakie "dowody miłości" będą musiały dawać kobiety facetom za kolejne 10 lat ... A za 30? 50?... Strach pomyśleć! x x Ale jest też druga strona okazywania miłości MINETA i nie jest to dla mnie straszne, ba nawet uwielbiam tak okazywać moją miłość. Współczesne kobiety tak wyedukowały mężczyzn :) Nie boisz pomyśleć co za 30..50.. lat będą musieli faceci robić w dowód miłości, ja się nie boję. I jeszcze jedno Branie do ust jeżeli jest umyty/wyczyszczony to chyba raczej nie powinien być obleśny (bez połyku, bo przecież można tego uniknąć jak się nie lubi smaku spermy). A choćbyś nie wiadomo jak wyglancowała ci..ę to zawsze po chwili "wyjdzie" jakiś smak i zapach zależny w dodatku od fazy cyklu i ja jako facet nawet tego nie uważam za obleśne, a TY?

Gość gość
Ja uwielbiam pieścić ustami pałę mojego faceta. Jest spora i tylko dotknę go i sztywnieje. Jak można nie lubić tego ?

Gość gość
Pewnie te co nie lubią to zimne kłody, a potas płaczą, że ich facet nie chce.

Gość gość
Obrzydliwa jestes uważając że to obrzydliwe.

Gość gość
Nigdy tego nie robila to nie wie jak to jest. Minety tez nie miala i nigdy nie bedzie chciec. Jak siedzi z babcia i tylko zdrowaski klepia a jedyna rozrywka to m jak milosc. A tam nie robia takich rzeczy. Biedna sierota.

Gość gość
Seks oralny to nic nowego. Jest dla ludzi.Dojrzałych. A tacy nie zadają takich pytań.

Gość
jak można się brzydzić faceta z którym idzie się do łóżka? :)

Gość BillClinton
Hillary tego nie chciała, a Monika chciała. No i po co takie afery, Dziewczyny?

Gość gość
Do cocka wczraj 22:44. Ty chyba od urodzenia downem jestes! I to wybitnym! O jakim ty szacunku mowisz? Musliny malym dziewczynka lechtaczki wycinaja, one nigdy sie nie dowiedza co to orgazm! W noc poslubna przychodzi pol wsi i swieca kobiecie w krocze sprawdzajac czy jest dziewica. Zdradzony maz ma prawo ukamienowac zone, ale najpierw jest gwalcona przez kilkunastu mezczyzn dopiero potem kamienowana. No to jak to jest szacunek to co oni robia jak go nie maja? A to ze my swoich nie szanujemy to tylko przez to ze one nas nie szanuja. Lataja z tymi pochwami na prawo i lewo z nadzieja korzysci. Bo tylko o korzysci im chodzi, o kase, lepsze stanowisko. Golodupcom nie dajo, chyba ze to maz i to od wielkiego swieta. Wystarczy plikiem banknotow kolo nosa przecapiagnac i majtki same po udach im splywaja. Same siebie nie szanuja a my je mamy szaniwac? Za co?