Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taksówką do porodu?

Polecane posty

Gość gość

Myślicie że to dobry pomysł? Mieszkam sama i zostaje mi opcja taxi i karetki. Karetce nie moge powiedziec do ktorego szpitala chce jechac bo itak nie wezma tego pod uwage i zawiaza mnie tam gdzie beda chcieli a w taksowce moge decydować dokąd chce jechać. A co na to taksowkarze i korporacje?

Gość gość
nie wiem gdzie mieszkasz, ale w duzych miastach jest prywatny transport medyczyny, u mnie np jest, dowozą chorych ludzi karetką (za oplatą) na rehabilitacj****adania, na wybory czy gdziekolwiek chcesz... a taksowką ? znajdz sobie najlepiej taksówkarza fajnego, wez od niego numer i ''prywatnie'' do niego zadzwonisz, najlepiej dyspozycyjnego

Gość gość
Mieszkam w Warszawie

Gość warszawski złotówa
Ja jestem taksówkarzem i czasem wożę panie w widocznym stanie błogosławionym. Bardzo lubię te kursy bo już moje " dzieńdobry państwu" (nawet gdy pani jedzie sama, to przecież naprawdę nie sama ; ) ) wprowadza miłą atmosferę i prowadzi do fajnej rozmowy na tematy ciążowo-porodowe (mam bogate doświadczenie). Nie wiozłem jeszcze pasażerki do porodu ale zrobiłbym to z chęcią. A w razie komplikacji nie miałbym problemów z odebraniem porodu. O tapicerkę nie ma się co martwić. Zawsze da się wyprać ; )

Gość gość
Oo to super a gdzie ja Pana znajde? I proszę rozwonąć to zdanie z odbieraniem porodu już Pan to kiedyś robił? :)

Gość gość
myślę,że z pomoca nie powinno być problemu, dobra korporacja taksówkarska typu http://www.taxi.krakow.pl/ na pewno wesprze i zawiezie do szpitala. Wystarczy jedynie uprzedzić o swoim stanie ;)

Gość gość
Heheh z Krakowa do Warszawy? Hehe to chyba trzeba kurs z położną wziąć