Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie którzy nie uprawiają seksu dziwaczeją z każdym rokiem, taka prawda.

Polecane posty

Gość gość

widze to po sobie, mam 26 lat, seksu nie uprawialam od 5 lat, nie chodze na randki... jestem dziwaczką, wiem ze to po mnie widać, ''zamulone'' oczy, idiotyczne spojrzenie, dziwny chód z głową spuszczoną w ziemie, mam już swoje nawyki zupelnie jak stara osoba i nie mam ochoty do kogos sie dostosowywac, zmieniac, z jednej strony dobrze mi jest samej a z drugiej nie :O

Gość gość
a ja mam 40 lat i nigdy nie uprawialem seksu. i poza tym jednym wcale nie jestem "dziwny". trochę malomowny ale to wszystko.

Gość gość
Ja jako prawik 24 letni mam to samo. Ogólnie polubiłem samotność, ale bardzo męczy mnie życie, nie ze względu na samotnie, tylko ogólnie nudę i bezsens życia.

Gość gość
Ja od roku w celibacie i już teraz będę szukał nawet takiej na seks tylko, bo już wariuję, jeszcze trochę, a nawet będę zdolny wydymać mężatke, mimo tego, że to wbrew moim zasadom.

Gość gość
ale co innego jest "nie uprawiam seksu" a "samotność". być może ludzie ktorzy nie mają do kogo gęby otworzyć faktycznie dziwaczeją ale to nie wynika z braku seksu tylko z samotności raczej.

Gość gość
Ale te mężatki po tylu latach muszą mieć rozjechane te c**y. Ile spermy wypiły.

Gość gość
Ja bez seksu przeżyłem, i żyję, mimo mojego kiedyś większego popędu i dało się przeżyć. Libido mi spada z roku na rok.

Gość gość
To z samotności głownie, siedzenie w domu, telewizor, komputer, zadnych znajomych, niektorzy pracują ale tam tez sie nie odzywają = w głowie im sie p******i :) mam kolezanke ktora po maturze zostala na wsi, miala problemy rodzinne, finansowe, nie widzialam jej prawie 6 lat, siedziala na tej wsi, zadnych kolezanek, cale dnie w domu, pomagala na polu, w oborze, przy kurach, świniach, jak sie spotkalysmy i odnowilysmy kontakt po latach to gadala non stop, az się jąkała i zacinała ;) nie miala do kogo geby otworzyc przez te lata, wygladala jak 100% stereotypowa wieśniara, nie dbała o siebie bo po co ;)

Gość
A ja uważam że dziwaczeją nawet z każdym miesiącem, a nie rokiem :p