Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Boje sie, że na emeryturze będę jak misio1

Polecane posty

nie chce być aż tak skretyniałym idiotą :( bo na starość ludzie tracą rozum :(

Gość gość
A Ty dożyjesz tej emerytury?

>>>nie chce być aż tak skretyniałym idiotą<<< x Przecież bardziej skretynieć już nie możesz.

misio1 z każdym twoim wpisem udowadniasz, że sie da :O czy kalekom na emeryturze nie pracuje mózg czy po prostu go nie mają

Panowie, misio zaraz napiszę, że Kotek19letni i Neptyk to moje niebieskie nicki, które utworzyłem by go gnębić :D :D :D

Nie napiszę :), bo Kotek jest zbyt sympatyczny, a Neptyk, zbyt inteligentny, jak na Ciebie :P.

Na przyjemność trzeba sobie zasłużyć :P. x Można być wrednym i inteligentnym równocześnie. x To nie był komplement wobec Ciebie, ale stwierdzenie faktu. x Dla mnie i tak kojarzysz się jedynie z kiłą lub rzeżączką :P.

Gość gość
"Dla mnie i tak kojarzysz się jedynie z kiłą lub rzeżączką jezyk.gif ." x Którą misio ma od urodzenia. Bo go matka zaraziła.

@ misio1 dziś Myślisz głupia k_rwo, że gdybym mógł funkcjonować, to leżałbym teraz i z idiotami dyskutował x Ładnie to tak się odzywać do kobiety? http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zawsze-mi-sie-wydawalo-ze-matki-z-malymi-dziecmi-maja-pierwszenstwo-p_3475092/4 Ładny poziom kultury zaprezentowałeś, nie ma co. Ale czegóż innego się spodziewać po takim debilu jak ty? Jesteś zakałą tego forum. Żałosny mitoman, który trafiwszy na dziewczynę z konkretną wiedzą nie potrafi jej odpowiedzieć kontrargumentami, bo ich nie ma, tylko zaczyna ubliżać. Jesteś śmieciem, tfu!...

musiał w domu usłyszeć takie teksty :( biedny stary psychiczny człowiek

Misio w pewnym wątku pisał, że pierdzi w domu gdy jest sam, bo lekarz uznał to za zdrowe (psychiatrzy czasem potakują pacjentom). Powiązałem to z wcześniejszymi wypowiedziami misia, gdzie jako rzekomy ekspert wypowiadał się nt. seksu analnego. Ach, jaki z niego był tam analny fachman, ach, och... Skoro pierdzi, to może ma naruszone zwieracze? To może ten seks analny uprawiał z pedrylem? Pedryl przeroochał misiowi doopsko i od tamtej pory misio popiertala z luźnym zwieraczem popiardując od czasu do czasu :D :D :D

We właściwy sposób nazwałem TROLLA, który publicznie kłamie i moją matkę do k_rwy przyrównuje. Widzę, że czujesz się urażony, choć nigdy nie przyznasz się, do napisania tamtych postów.

To tamte posty też ja napisałem? O, kutwa... Ty, to może ja robię za całe forum, co? :D :D :D Misu, mniej denaturat, bo ci rentę odbiorą.

Baron widzę, że gnojenie tego wrzoda świetnie Ci idzie, ja cały czas Ci kibicuje :D

Dzięki, Naptyk! :) Irytuje mnie taki misio, który nie wiedzieć czemu uznaje siebie za najlepszego eksperta od wszystkiego. Rozumiem, że skoro spiertolił z wiaderka po skrobance, to wykazał się pewnym sprytem, ale ten spryt nie ma nic wspólnego z mądrością!

Gość gość
Takim bufonem, nie będziesz. Za niską masz samoocenę :D

Gość gość
Misio choruje ma schizofrenię. Jeszcze tego nie zauważyliście?

Przykro mi, ale w odróżnieniu od głównych postaci tego forum :P, ja schizofrenii nie mam :(. x Inaczej mógłbym tak, jak Wy, obijać się na rencie :P i za durnoty publicznie wypisywane nie odpowiadać :P.

Gość gość
Osobiście nienawidzę tego pier/dolonego szmaciarza MISIO1 !!! Sram i szczam na niego !!!